Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ultuna

Man som stretchar mot ett träd

Hitta din nya bostad i Ultuna

Välkommen till sköna Ultuna – ett område mellan Sunnersta och Ulleråker längs med Dag Hammarskjölds väg. Här växer ett nytt bostadsområde fram med nära till det mesta, granne med natur och skog.

Bostadsrätter samsas med hyresrätter och ett litet torg med närhandel kommer att finnas när området är färdigbyggt. Det är inte långt till Friskis & Svettis som ligger granne med huvudcampus för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Populära Engelska skolan ligger på fem minuters promenad och till Uppsala slott och Akademiska sjukhuset är det cirka fyra kilometer. Men det är närheten till naturen som gör att du kommer att älska att bo här.

Nära stan med naturen som granne

I Ultuna lever du nära natur och årstidsväxlingar, med centrala Uppsala på ett nära, bekvämt avstånd. Tänk dig att komma hem efter en stressig dag på jobbet, snabbt byta om till friluftskläder och ta med hunden ut i spåret. Eller köra en halvtimme över stock och sten med cykeln i skogen. Helgerna är som gjorda för en promenad längs Gula stigen med en skön picknick under ekkronorna. Samtidigt går det fort att komma in till stan – med cykeln är du framme på en kvart.

Bilder

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Ultuna

Till Salu/Klart för inflyttning
Planerad/Snart till salu
Slutsålt