Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Bo bekvämt och naturnära i Nästet II

Njut av nyproduktionens alla fördelar i denna välplanerade trea. Ditt hem har allt du behöver för en skön och bekväm vardag – och utanför dörren hittar du rogivande natur.

Din sociala planlösning gör det enkelt att bjuda över till middagar och festligheter med nära och kära. Här förbereds maten i ett välplanerad och klimatsmart kök. Duka sedan upp vid den rymliga matplatsen som ger middagen en fin utsikt över området. När tallrikarna är skrapade flyttar ni över till soffgruppen eller ut på balkongen. Och oroa dig inte över diskberget, det tar diskmaskinen hand om.

Hall

Din hall sträcker sig mellan sovrum och badrum ut mot hemmets sociala yta. Innanför dörren finner du en klädhängare och en praktisk garderob på ena sidan, och når det ena sovrummet på andra sidan. Ekparketten och de ljusa väggarna ger hallen en fin bas, och här kan du smycka väggarna med foton, tavlor och andra dekorativa ting.

Kök

Det L-formade köket öppnar upp mot en rymlig matplats och vidare ut mot vardagsrummets del. Oavsett din ambitionsnivå för dagen har du generöst med bänkyta och energisnåla vitvaror till din hjälp när det blir dags för matlagning. Den avgränsande väggen mot vardagsrummet delar rummen något, och skapar en bra plats för din kyl och frys i full höjd som rymmer hela veckans storhandling.

Vardagsrum

Vardagsrummet blir hemmets hjärta där hela familjen kan samlas. Framför fönsterna finns yta för en generös soffgrupp där du kan landa efter middagen. Genom fönstret ut mot balkongen ser du ut mot gröna naturområden, en avkopplande vy att avrunda dagen med. Bredvid dörren in mot det ena sovrummet är väggen förstärkt för upphängning av en TV.

Balkong

Den 8 kvadrat stora balkongen når du från vardagsrummet. Med ett perfekt läge i väst, ut mot åkrar och skogsområden, njuter du av kvällssolen till en avkopplande omgivning. Här pysslar du om den egna balkongodlingen, njuter av en god bok eller börjar dagen med en kopp kaffe.

Sovrum 1

Det 11 kvadrat stora sovrummet är placerad i hemmets ena del. Hit kan man dra sig undan utan att störas av ljudet från TV eller stök i köket. Garderoberna i rummets ena hörn ger bra förvaring och den lättmöblerade ytan rymmer både en säng och annat möblemang. Det stora fönstret ger rummet extra rymd.

Sovrum 2

Det större sovrummet på 15 kvadrat är smart planerat med två dörrar och två fönster, vilket gör att det kan byggas om till två sovrum. Den ena ingången är från hallen och den andra från vardagsrummet. Längs med ena kortväggen finns även två garderober och ett linneskåp.

Badrum

Badrummets tvätthörna blir ett härligt inslag i vardagen. Bänkytan över tvättmaskinen och torktumlaren ger plats att organisera tvätten på innan den lämnar rummet. Tvättmedlet och handdukarna har sin plats i skåpet ovanför. I andra delen utförs badrumsbestyren.

Bilder

Området

 • Växthus

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling,  loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen?  Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Skolor och förskolor

  I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

 • Kommunikationer

  Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

 • Natur och fritid

  Med stad och natur på behagligt avstånd kan stora som små hålla sig sysselsatta i Nästet. Här finns rum för både citypuls och lugna söndagspromenader längs med Fyrisån eller vandringsleden Gula stigen. Sunnerstabacken ligger även den nära med hinderbanor, skidbackar och lift. I Nästet kan du leva ett aktivt liv.