Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerad tvåa med praktiska och hållbara lösningar

Intill Ultunas fina natur hittar du denna fina tvåa som präglas av smarta lösningar för en skön vardag. Här trivs du som vill ha cykelavstånd till Uppsala city men också nära till avkopplande natur.

Välkommen hem till en välplanerad tvåa i ett område som bjuder in till en aktiv och hållbar livsstil. Ditt hem är utrustat med klimatsmarta lösningar i form av Svanenmärkta vitvaror och solceller på taket. Dessutom finns det en elcykel-, ellådcykel och elbilspool att tillgå, perfekt när det ska storhandlas i närliggande centrum.

Hall

Hallen välkomnar dig hem till ditt. Här har du förvaring längs ena sidan och når badrummet på andra sidan. Rakt fram breder hemmets sociala del ut sig. Jackorna som används ofta har sin plats på klädhängaren och i garderoben finns plats för mössor, vantar och annat.

Kök

Från hallen når du köket och matplatsen som ljusas upp av ett stort fönster. Köksbänken sträcker sig längs hela väggen med skåp ovanför. Vid väggen mot hallen har du en kombinerad kyl och frys samt ett skåp bredvid för städprylar eller dylikt. Maten tillagar du med hjälp av energisnåla vitvaror och efter middagsbestyren blir diskmaskinen en uppskattad vän.

Vardagsrum

Med gavelläge får vardagsrummet generöst med ljus från två väderstreck. Väggen mot sovrummet blir en bra plats för en vägghängd TV då den är förstärkt. Framför ryms en mysig soffgrupp för sociala stunder eller kravlöst slappande. Hemmets öppna planlösning gör att du enkelt kan ha uppsikt över långkoket på spisen och härifrån nås även balkongen.

Badrum

Ditt badrum är ljust helkaklat med en dusch och wc längs ena sidan, och kombitvättmaskin och tvättställ längs andra sidan. De välplanerade fyra kvadraterna ger dig också förvaringsmöjligheter, både i kommoden under handfatet och i skåpet över tvättmaskinen.

Sovrum

Starta dagen i ditt rymliga sovrum och låt ljuset flöda in genom det stora fönstret. Här är det enkelt att ligga och dra sig en liten stund extra, när du sen är redo att starta dagen finns favoritkläderna nära till hands i de två garderoberna.

Balkong

Den 8 kvadrat stora balkongen blir en uppskattad plats från tidig vår till sen höst. Hit är det enkelt att flytta ut med morgonkaffet under helgmorgnar. Och oavsett om du har gröna fingrar eller inte så finns här plats för flera växter som ger en mysig känsla.

Bilder

Området

 • Växthus

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling,  loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen?  Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Skolor och förskolor

  I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

 • Kommunikationer

  Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

 • Natur och fritid

  Med stad och natur på behagligt avstånd kan stora som små hålla sig sysselsatta i Nästet. Här finns rum för både citypuls och lugna söndagspromenader längs med Fyrisån eller vandringsleden Gula stigen. Sunnerstabacken ligger även den nära med hinderbanor, skidbackar och lift. I Nästet kan du leva ett aktivt liv.

Virtuell visning

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden i nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.
0 m

till naturen

2 min

till Gula Stigen

5 min

till SLU

4 km

till Uppsala slott och Ackis

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet II i Ultuna Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.