Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Nästet i Ultuna

Hitta ditt hem i Nästet i Ultuna

Drömmer du om ett hållbart hem med city på cykelavstånd? I Nästet hittar du Svanenmärkta bostäder där kvadratmeterna är smart planerade för att du ska kunna trivas länge.

I Nästet är det enkelt att känna sig hemma. De välplanerade lägenheterna kommer i olika storlekar och former, och du kan enkelt hitta ett hem som passar dig. Här finns kvadratsmarta ettor på entréplan med egen ingång, rymliga femmor högst upp i huset med takfönster – och allt däremellan. Alla treor kan dessutom byggas om till en fyra om du behöver. De Svanenmärkta husen har solceller på taket och du har tillgång till elbil, ellådcykel och elcykel. Det ska vara enkelt att leva hållbart.

Nu har vi säljstartat och planerar att sätta spaden i backen efter nyår. Välkommen på visning i vår visningspaviljong på Ekoxvägen 10.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
35
Antal rum
1 - 5
Storlek
35 - 116 m²
Pris
950 000 - 3 995 000 kr
Våningar
5

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis