Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Snart till salu

Nästet

Premiärträff: hösten 2019 Inflyttning: från sommaren 2021

Hitta ditt hem i Nästet i Ultuna

Drömmer du om ett hållbart hem med city på cykelavstånd? I Nästet hittar du Svanenmärkta lägenheter där kvadratmeterna är smart planerade för att du ska kunna trivas länge.

I Nästet är det enkelt att känna sig hemma. De välplanerade lägenheterna kommer i olika storlekar och former, och du kan enkelt hitta ett hem som passar dig. Här finns kvadratsmarta ettor på entréplan med egen ingång, rymliga femmor högst upp i huset med takfönster – och mycket däremellan. Alla treor kan dessutom byggas om till en fyra om du behöver. De Svanenmärkta husen har solceller på taket och du har tillgång till elbil, ellådcykel och elcykel. Det ska vara enkelt att leva hållbart.

Aktivt liv direkt utanför dörren

Tänk dig att komma hem efter en stressig dag på jobbet, snabbt byta om till friluftskläder och ta med hunden ut i spåret. Eller köra en halvtimme över stock och sten med cykeln i skogen. Här trivs du som vill leva ett aktivt liv och som vill ha naturen nära inpå. Välkommen hem till Nästet.

Hemfakta

Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
35
Antal rum
1 - 5
Storlek
35 - 116 m²

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis