Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Uppsala - Börjes
Planerad

Börjes i Norra Luthagen

Hemma hos Börje där grannar blir vänner

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
34 - 112 m²

Känn dig trygg att köpa

Ett tryggt köp med Bonava

Bonava har byggt bostäder sen 30-talet och erfarenhet ger kunskap om vad ett bra hem är och hur ett tryggt köp går till. Vi och våra kunniga mäklare är med och stöttar dig hela vägen.

Beskrivning

Hemma hos Börje där grannar blir vänner

Uppsala växer och det som en gång var ett område för småskalig industri omvandlas nu till nya sköna hem och grönskande kvarter för Uppsalabor som vill ha nära till det mesta. Här samsas bostäder med bekväm närservice samtidigt som det inte är längre än en promenad ner till citys nöjes- och restaurangutbud. Eller för den aktive att ta sig en löptur längs Fyrisån efter jobbet.

Hos Börjes är det lätt att hitta hem och bo bekvämt. Det gamla industriområdets entreprenöriella anda går i kvarterets aktiva bottenvåning med lokaler som bjuder på möjligheter för nya verksamheter som gym, café och kem-och skoservice.  Runt hörnet ligger dessutom Nelins livsmedel, med bageri, chark, delikatess och växthus.

Hållbart boende

Hos Börje bor du i ett Svanenmärkt grannskap. Det värnar om både miljön och plånboken. Alla hem har energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån med rabatt på boräntan.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

  • Rum för mer

    Börjes bjuder på så mycket mer än vad som ryms inom det egna hemmets fyra väggar. Här finns plats för en aktiv gemenskap, för både stora och små. Kvarteret sluter sig om en grönskande innergård där grannar kan mötas vid grillen eller över en pingismatch, barnen kan leka i lekhuset eller så hjälps man åt vid cykelmeken.

  • Gemensamma utrymmen

    I Börjes gemensamma tvättlounge kan man läsa en bok, lyssna på musik eller byta ett par ord med grannen medan maskinerna snurrar. Vägg i vägg ligger dessutom kvarterets flexibla gemensamhetslokal – perfekt för barnkalaset, studentfesten eller för att kolla fotbollsmatchen på storbild.

  • Granne med grönska

    Norra Luthagen är planerat som en grönare stadsdel med trädplanterade gator och gemensamma grönytor. Närheten till Fyrisån bjuder på fina promenad- och löpstråk och med en dryg kilometer till Stabbyskogen finns alltid ett utflyktsmål. För den aktive är det bara en kort promenad till Fyrishovs sporthallar, äventyrsbad, gym, bowlinghall, badmintonbanor. Och barnen har inte långt till närmaste förskola eller skola.