Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Cykel på köpet och utegym på gården

I ditt nya hem blir livet enklare. Du behöver inte ta dig längre än till innergården för att träna. Saknar du motivation är det bara att gå ut på balkongen och titta ner på dina aktiva grannar.

Om du hellre föredrar en dag på stan framför träning, så parkerar du din nya cykel i ett av husets stora cykelförråd när du kommer hem. Föreningen har också en cykelverkstad om du skulle behöva fixa något med cykeln.

Entré

Hallen har ett klinkergolv som klarar det mesta du har med dig under dina skor. Direkt till höger när du kommer hem finns plats att inreda för avhängning av dina gästers kläder. I entrén finns också en garderob där du förvarar dina egna ytterkläder.

Sovrum

Sovrummet har två fönster med vackert ljusinsläpp. Bakom garderobens skjutdörrar kan du inreda precis som du vill för att du ska kunna ha ordning och reda. Där finns också plats för städskåp och linneskåp.

Kök

Bjud hem dina vänner och låt dem hjälpa till med matlagningen. Köket har bra arbetsyta för både bakning, hackning och skalning – samtidigt.

Vardagsrum

Matbordet har du placerat i vardagsrummet, eftersom det finns en yta avsedd för just det. Om du inte tar med dig gästerna upp till den gemensamma takterrassen efter middagen så kan ni krypa upp i soffan istället.

Badrum

I badrummet, som har en stilren hörndusch, står din kombimaskin. Bara för att du bor i en mindre lägenhet ska du inte behöva anpassa ditt liv efter en gemensam tvättstuga. Kombimaskinen både tvättar och tumlar dina kläder. Ovanför maskinen finns en arbetsbänk där du kan vika och sortera.

Balkong

Kliv upp på morgonen innan dina gäster kommer tillbaks från övernattningslägenheten och drick morgonkaffet i lugn och ro på balkongen som ligger i söderläge.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.