Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Etta med stor uteplats i söderläge

Din nya etta ligger knappt tio minuter från Uppsalas centrala puls när du tar cykeln. Här har du kök och vardagsrum i en smidig, öppen planlösning. På innergården finns utegym med löparbana.

Välkommen till ditt nya kvarter där vardagen blir enkel och rolig. Ta ett träningspass på utegymmet utanför dörren och varva ner efteråt på din nya, stora uteplats. Släng in träningskläderna i den kombinerade tvätt och torktumlaren. Din nya bostad rymmer alla bekvämligheter du behöver.

Entré

I entrén möts du av ett klinkergolv och gott om plats för jackor och skor. Här finns också bra förvaring i garderoben med skjutdörrar.

Badrum

Ditt helkaklade badrum är utrustat med en stilren hörndusch och ett lättskött klinkergolv. I den energieffektiva kombimaskinen blir kläderna både rena och torra. Arbetsbänken ovanför använder du för att snabbt och smidigt vika dina rena kläder.

Kök

Ditt nya kök löper längs ena väggen. Det är utrustat med vitvaror som exempelvis induktionshäll och integrerad diskmaskin, och till höger har du en smart skjutdörrsgarderob. Här kan du förbereda vardagens matlådor såväl som trerättersmiddagar för fint främmande. Maximera frihetskänslan genom att ställa upp dörren till uteplatsen när du lagar mat.

Vardagsrum och sovrum

I din välplanerade etta fungerar vardagsrummet även som sovrum. Här ryms en säng och ett mindre matbord. Med hjälp av snygga kuddar förvandlas sängen till en soffa när du har besök. Vardagsrumsfönstret har du i söderläge. När familjen kommer på besök kan de sova över i föreningens övernattningslägenhet.

Uteplats

En etta med en uteplats på elva kvadratmeter blir en tvåa under årets varma månader. Här förlänger du vardagsrummet behöver inte välja mellan solstolen, kafémöbeln och hemmaodlingen. I Kapellgärdet får hela livet plats också i en mindre bostad.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.