Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Uppsala - Kapellgärdet Arena IV
Slutsålt

Kapellgärdet Arena IV

Hållbara hem nära centrala Uppsala

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
29 - 130 m²

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Hållbara hem nära centrala Uppsala

I vårt grannskap Kapellgärdet Arena IV finns det rum för alla. Med 63 nya lägenheter på 1–5 rum och kök kan både du som lever ensam och den växande familjen trivas – med gott samvete. Här bor du i Svanenmärkta hem med elbil- och elcykelpool i grannskapet.

I Kapellgärdet Arena finns allt du kan tänka dig för en hållbar och bekväm livsstil. Du bor med centrala Uppsala på gångavstånd och en aktiv innergård precis utanför dörren. I grannskapet finns löparbana, utegym och sociala ytor att både träna och koppla av på. Och för dig som helst tar dig fram på cykel finns, utöver cykelpoolen, gott om cykelparkeringar och mekarmöjligheter att ta del av i grannskapet. Efter en aktiv dag kan det vara skönt att koppla av på den gemensamma takterrassen eller kanske en stund i föreningens relax. Långväga gäster? Inga problem, med övernattningslägenheten kan du erbjuda sovplats för både släkt och vänner.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.