Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Kålhagsvägen 28A, 907 55 Umeå

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning av vår visningslägenhet i Tillsammans? Kontakta Jonas eller Pär som är mäklare för grannskapet så hjälper de dig.
Kontakta oss

Prissänkt

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Tillsammans. Denna trea har vi sänkt priset på, från 2 650 000 kr till 2 250 000 kr.

Beskrivning

Välplanerad trea med stor balkong

Prissänkt - Välkommen till en praktisk trea med modern planlösning och bra förvaringsmöjligheter. Här finns ett stort och ett lite mindre sovrum, ett öppet kök- och vardagsrum och en härlig balkong.

I det natursköna grannskapet Tillsammans på Tomtebo Gård finns det någonting för alla – från friluftsälskaren till den stora familjen. Här byggs ett nytt grannskap intill Nydalasjön med 54 stycken moderna bostadsrätter, alla med gott om förvaring och stora balkonger.

I våra Svanenmärkta hem är det lätt att inreda och sätta sin egen prägel. Du kan också vara trygg med att ditt hem är utrustat med hållbara vitvaror och material som är bra för miljön. I det moderna köket hittar du snålspolande blandare och glaskeramikhäll, och i det kaklade badrummet kan du tvätta när du vill med egen tvättmaskin och torktumlare.

Att bo i Tomtebo Gård är som att bo mitt i en Astrid Lindgren-saga. Här bor du nära naturen, i ett grannskap där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan de minsta i familjen snickra, sy, måla och meka – och bjuda in till kalas såklart. Varma sommarkvällar är det mysigt att grilla och äta middag ute i pergolan och för heta dagar finns det både kanot, SUP och flytvästar att låna i det gemensamma förrådet. Vill du komma iväg en stund finns det många fina promenadstigar, äventyrslekplats och härliga badstränder i närheten, och till city är det bara 5 km. Välkommen att upptäcka idyllen Tillsammans.

Fördelar med Tillsammans

Gårdshus

Pergola

Gemensam kanot

Närhet till Nydalasjön

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Här blir hemmet större

  Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudie söder

Se hur solen faller över fasaden mot söder

Solstudie sydost

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Solstudie väst

Se hur solen faller över fasaden mot väst

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city