Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Kålhagsvägen 28A, 907 55 Umeå

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning av vår visningslägenhet i Tillsammans? Kontakta Jonas eller Pär som är mäklare för grannskapet så hjälper de dig.
Kontakta oss

Erbjudande

24 månaders avgiftsfritt

Missa inte chansen att bli en av de sista grannarna i Tillsammans. Nu har du möjlighet att bo avgiftsfritt i två år och få mer över till annat. För den här fyran innebär det att vi betalar din månadsavgift på 7 001 kr i två år (totalt 168 024 kr) från det datum du flyttar in. Dessutom är grannskapet Svanenmärkt med Energiklass B så att du kan ansöka om gröna bolån med rabatt på bolåneräntan via vår samarbetsbank SEB. Erbjudandet gäller på kvarvarande bostäder och fram till den sista juni 2024.

Beskrivning

Ljus fyra med öppen planlösning

24 månaders avgiftsfritt - Välkommen till en charmig fyra med utsikt i två väderstreck och stor balkong om 12 kvm mot gård och grönska. I den här lägenheten finns tre rymliga sovrum med bra förvaring. I det stora helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare med en praktisk överliggande bänkskiva som underlättar sorteringen av tvätt. En gäst-wc gör att man slipper köa till badrummet. Med en extra klädkammare finns det gott om förvaringsutrymme. Stora fönsterpartier mot gården ger ett fint ljusinsläpp i vardagsrummet och matplatsen. Köket som ligger i vinkel har gott om plats för att laga goda middagar.

I det natursköna grannskapet Tillsammans på Tomtebo Gård finns det någonting för alla – från friluftsälskaren till den stora familjen. Här byggs ett nytt grannskap intill Nydalasjön med 54 stycken moderna bostadsrätter, alla med gott om förvaring och stora balkonger.

I våra Svanenmärkta hem är det lätt att inreda och sätta sin egen prägel. Du kan också vara trygg med att ditt hem är utrustat med hållbara vitvaror och material som är bra för miljön. I det moderna köket hittar du snålspolande blandare och glaskeramikhäll, och i det kaklade badrummet kan du tvätta när du vill med egen tvättmaskin och torktumlare.

Fördelar med Tillsammans

Gårdshus

Pergola

Gemensam kanot

Närhet till Nydalasjön

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Här blir hemmet större

  Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie söder

Se hur solen faller över fasaden mot söder

Solstudie sydost

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Solstudie väst

Se hur solen faller över fasaden mot väst

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst