Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Erbjudande

24 månaders avgiftsfritt

Missa inte chansen att bli en av de sista grannarna i Tillsammans. Nu har du möjlighet att bo avgiftsfritt i två år och få mer över till annat. För den här trean innebär det att vi betalar din månadsavgift på 6 157 kr i två år (totalt 147 768 kr) från det datum du flyttar in. Dessutom är grannskapet Svanenmärkt med Energiklass B så att du kan ansöka om gröna bolån med rabatt på bolåneräntan via vår samarbetsbank SEB. Erbjudandet gäller på kvarvarande bostäder och fram till den sista juni 2024.

Beskrivning

Ljus trea med välkomnade planlösning

24 månaders avgiftsfritt - Välkommen till denna inbjudande trea högst upp i huset. Här har du ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck och öppen planlösning, perfekt för middag med familj och vänner. I grannskapet finns många härliga gemensamma ytor och du bor lika nära natur som till city.

Hitta hem till en social trea med gott om plats för familj och vänner. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör det roligt att umgås över middagar och matlagning. Köksön är perfekt när det ska dukas upp till buffé. Och när vädret blir varmare finns en 17 kvm stor balkong som blir till ett extra vardagsrum - med utsikt över gård och grönska. Redan i hallen kan du blicka tvärs över lägenheten och se trädens grönska i vardagsrumsfönstret. Hemmet har gott om förvaring, både i det stora sovrummet om 13 kvm och det mindre sovrummet som kan användas som barnrum, gästrum eller varför inte som ett arbetsrum.

I våra Svanenmärkta hem är det lätt att inreda och sätta sin egen prägel. Du kan också vara trygg med att ditt hem är utrustat med hållbara vitvaror och material som är bra för miljön. I det moderna köket hittar du snålspolande blandare och glaskeramikhäll, och i det kaklade badrummet kan du tvätta när du vill med egen tvättmaskin och torktumlare.

Att bo i Tomtebo Gård är som att bo mitt i en Astrid Lindgren-saga. Här bor du nära naturen, i ett grannskap där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan de minsta i familjen snickra, sy, måla och meka – och bjuda in till kalas såklart. Varma sommarkvällar är det mysigt att grilla och äta middag Välkommen att upptäcka idyllen Tillsammans.

Fördelar med Tillsammans

 • Gårdshus
 • Pergola
 • Gemensam kanot
 • Närhet till Nydalasjön
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Här blir hemmet större

  Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie söder

Se hur solen faller över fasaden mot söder

Solstudie sydost

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Solstudie väst

Se hur solen faller över fasaden mot väst

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst