Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Priskampanj

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Tillsammans. Denna trea har vi sänkt priset från 2 900 000 kr till 2 500 000 kr.

Beskrivning

Priskampanj - Ljus trea med välkomnade planlösning

Välkommen till denna inbjudande trea. Här har du ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och öppen planlösning, perfekt för middag med vänner. I grannskapet finns många härliga gemensamma ytor och du bor lika nära natur som till city.

I det natursköna grannskapet Tillsammans på Tomtebo Gård finns det någonting för alla – från friluftsälskaren till den stora familjen. Här byggs ett nytt grannskap intill Nydalasjön med 54 stycken moderna bostadsrätter, alla med gott om förvaring och stora balkonger.

I våra Svanenmärkta hem är det lätt att inreda och sätta sin egen prägel. Du kan också vara trygg med att ditt hem är utrustat med hållbara vitvaror och material som är bra för miljön. I det moderna köket hittar du snålspolande blandare och glaskeramikhäll, och i det kaklade badrummet kan du tvätta när du vill med egen tvättmaskin och torktumlare.

Att bo i Tomtebo Gård är som att bo mitt i en Astrid Lindgren-saga. Här bor du nära naturen, i ett grannskap där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan de minsta i familjen snickra, sy, måla och meka – och bjuda in till kalas såklart. Varma sommarkvällar är det mysigt att grilla och äta middag ute i pergolan och för heta dagar finns det både kanot, SUP och flytvästar att låna i det gemensamma förrådet. Vill du komma iväg en stund finns det många fina promenadstigar, äventyrslekplats och härliga badstränder i närheten, och till city är det bara 5 km. Välkommen att upptäcka idyllen Tillsammans.

Fördelar med Tillsammans

  • Gårdshus
  • Pergola
  • Gemensam kanot
  • Närhet till Nydalasjön
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Här blir hemmet större

    Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

  • Naturnära friluftsliv

    Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

Mer inspiration