Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Mysig tvåa med balkong och morgonsol

I denna välplanerade tvåa finns både sociala och avskilda ytor – perfekt för en vardag med gemenskap och egentid. Här bor du med balkong i öst och öppna, ljusa ytor. Bilderna ovan illustrerar vår visningslägenhet.

Låt de grönskande omgivningarna inspirera dig och ditt hem. Här kan du leva ett balanserat liv med både aktiviteter och avkoppling. Ät din frukost i lugn och ro på din soliga balkong och middag tillsammans med grannarna på den gemensamma terrassen.

Hall

Den lilla hallen välkomnar dig med städskåp och garderober att förvara alla dina ytterkläder och friluftsprylar i.  Den har dessutom klinkergolv och är perfekt för dig som spenderar mycket tid ute i naturen då den är lättskött.

Badrum

Det lättskötta klinkergolvet tar dig vidare in till hemmets badrum som ligger i direkt anslutning till hallen. Här   finns hörndusch, WC samt separat tvättmaskin och torktumlare. En perfekt plats att ta hand om både dig och din vardag på.     

Kök och vardagsrum

Där hallens klinkergolv växlas till ett ljust parkettgolv välkomnas du in i köket och vardagsrummet. Här finner   du välplanerade och härliga ytor i modern och öppen planlösning. I köket har du energisnåla vitvaror och   rymliga ytor som gör matlagningen lite roligare. Resten av rummet är tillräckligt stort för både myskvällar och  middagsbjudningar med vännerna.

Sovrum

Från vardagsrummet tar du dig in till det avskilda sovrummet. Här har du hela tio kvadrat att fylla med allt som får dig att koppla av och sova bra. Det finns redan två garderober, så förvaring har du gott om.

Balkong

Balkongen kommer du till via vardagsrummet. Här är platsen du kan göra till ditt eget smultronställe med dina   egna utemöbler och växter. Österläget ger balkongen förmiddagssol, vilket gör den till en perfekt plats att  avnjuta morgonkaffet på eller bjuda över vännerna på söndagsbrunch.

Bilder

Området

 • 54 kvadrat och hemmaspa

  På gården i Lav finns möjlighet till lugn och ro i den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Här kan du njuta av egentid eller en stund tillsammans med grannar och vänner. Kom in och koppla av efter en dag på jobbet eller en aktiv dag utomhus – sommar som vinter. Genom bastuns stora fönster kan du blicka ut mot den vackra naturen som omringar grannskapet.

 • 4 rum och gemenskap

  På den stora träterrassen i grannskapet finns plats för cirka 20 grannar och vänner att samlas för en härlig stund tillsammans. Här kan ni ses för en gemensam grillkväll eller fira födelsedagar i området. Med utsikt mot naturen i söder kan du njuta både dag och kväll påde bekväma sittytorna. Vill du ha en stund för dig själv? Läs en avkopplande bok i hammocken på terrassen.

 • 81 kvadrat och aktiviteter

  Det gemensamma hobbyrummet hjälper dig att vara aktiv året om. På sommaren kan du meka med cykeln och sedan uppleva området på två hjul. På vintern kan du valla skidorna innan en tur i spåren. Kanske därefter avsluta dagen med lite avkoppling i bastun?

 • 4 rum och sandslott

  I Lav är det enkelt att hålla hela familjen i rörelse. För barnen i grannskapet finns det många möjligheter att leka av sig. Med fyra lekytor som rymmer kompisgunga, sandlåda och lekhus finns något för alla.

Fakta om närområdet

300 m

till Nydalasjön

1 st

äventyrslekpark på gångavstånd

2 st

skolor i området

5 km

från Umeå city