Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lav på Tomtebo gård

Premiärträff: 4 november 2019 Inflyttning: hösten 2021

4 rum och en bastu

Ett hem är så mycket mer än vad som ryms inom fyra väggar. Det är lata stunder i solen på trädäcket, grillkvällar med grannarna och fredagsmys med familjen i bastun. Hitta ditt nya hem i grannskapet Lav på Tomtebo.

Grannskapet Lav på Tomtebo gård är för dig som vill leva ett aktivt fritidsliv med livskvalitet. Ta ett kliv rakt ut i naturen mot den rofyllda naturmarken i söder. Ge dig av på upptäcktsfärd och nya äventyr. I skogen finns mycket att utforska för både liten som stor. Ett stenkast västerut bjuder Nydalasjön till uppfriskande kvällsdopp. Efteråt väntar den värmande bastun hemma  på gården. Unna dig en skön stund på laven och vila blicken på den rofyllda myren.

Premiärträff 4 november

Välkommen på premiärträff den 4 november klockan 18.00-19.00. Under premiärträffen får du all information du behöver inför det kommande säljsläppet av bostäderna i grannskapet. På plats finns mäklare, projektchef, inredningskoordinator med flera som kan besvara alla dina frågor om hemmen. Anmäl ditt intresse för att få inbjudan och mer information.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
33
Antal rum
1 - 5
Storlek
32 - 98 m²

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

500 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city