Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Lav på Tomtebo gård

Nyproduktion på Tomtebo i Umeå

Välkommen på privat visning tisdag 7 april

Under tisdagen den 7 april finns möjlighet att komma på privat visning av Lav på Tomtebogård. Kontakta säljaren Jonas på 073-024 65 31 för att boka in en visning.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

4 rum och en bastu

Hitta hem till ett aktivt läge med gemensamhet i fokus. I Lav kommer du hem till lata stunder på terrassen, grillkvällar med grannarna och söndagslugn i bastun.

I grannskapet Lav på Tomtebo gård finns bostäder om 1 till 5 rum och kök. Här trivs du som vill leva ett aktivt liv nära naturen. På gården hittar du den gemensamma bastun, redo att tina upp frusna kroppar efter en dag i naturen. Utanför bastun sträcker sig det terrasserade trädäcket med utsikt över naturmarken. Här finns gott om sittplatser samt en grillplats med bord som rymmer vännerna. I hammocken kan du sträcka ut dig för en stunds avkoppling. Och för barnen finns fyra olika lekytor att välja mellan med bland annat kompisgunga, sandlåda och lekhus.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
33
Antal rum
1 - 5
Storlek
32 - 98 m²
Pris
1 195 000 - 2 620 000 kr
Våningar
5
Inflytt från
September 2021

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

500 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city