Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion på Tomtebo i Umeå

Slutsålt

Lav på Tomtebo gård

4 rum och bastu

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
32 - 98 m²
Beskrivning

4 rum och bastu

Hitta ditt nya hem i Lav II på Tomtebo gård och njut av 290 kvadrat terrass, bastu med relax, gemensam grillplats och tusentals kvadrat för en aktiv livsstil.

Här trivs du som vill leva ett aktivt liv nära naturen. På gården hittar du den gemensamma bastun, redo att tina upp frusna kroppar efter en dag i naturen. Utanför bastun sträcker sig det terrasserade trädäcket med utsikt över naturmarken. Här finns gott om sittplatser samt en grillplats med bord som rymmer vännerna. I hammocken kan du sträcka ut dig för en stunds avkoppling. Och för barnen finns fyra olika lekytor att välja mellan med bland annat kompisgunga, sandlåda och lekhus.

Bilder
Området
  • 55 kvadrat och bastu

    På gården i Lav finns den gemensamma bastun med relaxavdelning och omklädningsrum. Njut av en stunds avkoppling på bastulaven, ensam eller tillsammans med familj, grannar eller vänner. Andas in lugnet och låt värmen sprida sig genom kroppen samtidigt som du blickar ut mot naturen som inramas av bastuns stora fönster.

  • 3 rum och livskvalité

    Snöra på dig trailskorna och ge dig ut på ett härligt långpass över stock och sten på vindlande stigar. Eller promenera ner till Nydalasjön där du river av ett träningspass vid utegymmet. Varma sommardagar avslutar du passet med ett uppfriskande dopp i sjön. Om vintern spänner du på dig skidor eller skridskor för en dag bland gnistrande snökristaller tillsammans med familjen.

  • 83 kvadrat och nya vänner

    Samla vänner och grannar för en skön kväll på gården. Vid den inbjudande grillplatsen med plats för cirka 20 personer börjar helgen. Doften från kvällens middag sprider sig över grannskapet och gör att det vattnas i munnen på både vuxna och barn. På det terrasserade trädäcket med utsikt över naturen i söder kan du koppla av i solen på de bekväma sittytorna. Eller också tar du dig en skön tupplur i hammocken.

Bostäder

Fakta om närområdet

300 m
till Nydalasjön
1 st
äventyrslekpark på gångavstånd
2 st
skolor i området
5 km
från Umeå city