Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Öbacka Strand 6

Öbacka Strand 6

Inflyttning: Avvaktar

Drömmer du om solvända balkonger med strandläge?

I Öbacka Strand bor du strax intill Umeälven i välplanerade bostadsrätter med fri utsikt. Här bor du med hög boendestandard och 10 minuters promenad till city.

Lägenheterna i grannskapet har öppen planlösning och inglasade balkonger som förlänger säsongen för utemiddagar och erbjuder en milsvid utsikt. Som vi tidigare meddelat så har mark- och miljödomstolen i Umeå tyvärr upphävt vårt beviljade bygglov för Öbacka strand 6. Bonava har beslutat att överklaga mark- och miljödomstolens dom för att få bygglovet prövat i högsta instans, mark- och miljööverdomstolen. Vi har nu fått prövningstillstånd och vår förhoppning är att vi kan förvänta oss en dom om cirka 6 månader. Så fort vi fått nya besked om ärendet kommer vi att lägga ut informationen här på hemsidan.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
2 - 3
Antal bostäder
76
Pris
3 000 000 kr
Storlek
61 - 93 m²
Ägandeform
Bostadsrätt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet