Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Öbacka Strand 6

Slutsålt

Öbacka Strand 6

Svanenmärkta hem med strandpromenad

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Svanenmärkta hem med strandpromenad

På Öbacka strand bor du i välplanerade hem med hög standard, stora inglasade balkonger och ett magnifikt läge vid Umeälvens östra strand.Läget vid Umeälven har gjort Öbacka Strand till ett av Umeås mest eftertraktade områden. I vårt grannskap bor du ljust och modernt i lägenheter med stor inglasad balkong. Att bo vid älven är en fröjd för dig som uppskattar ett lugnt och behagligt liv med naturen alldeles inpå knuten. Känner du för en skön promenad eller joggingtur finns en svårslagen strandpromenad längs med vattnet och bara 10 minuter in till city.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    I Öbacka Strand ställer du bilen bekvämt på parkeringsdäck med motorvärmare. Alla lägenheter har skjutdörrsgarderober som standard och många av lägenheterna har dessutom generösa klädkammare men eftersom vi vet att förvaring är efterfrågat finns extra förråd till respektive lägenhets källare. Miljö är viktigt för oss så källsortering sker i ett gemensamt miljörum i anslutning till parkeringsdäcket medan brännbara sopor slängs i en behållare utanför entrén.

  • Aktivt grannskap

    Här har du naturen direkt utanför dörren med ett tjugotal meter ner till Umeälven och sköna promenad- och löpspår längs med vattnet. I Umeå är det lätt att träna och röra på sig. Här finns ett tiotal utegym, idrottsanläggningar, simhallar och badhus, till exempel Navet och Aquarena. Naturreservaten Grössjön och Strömbäck-Kont har hjortronmyrar, gammelskog och gravrösen från bronsåldern.

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet