Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Öbacka Strand 6

Inflyttning: preliminärt sommaren 2021

3 rum och kvällsdopp

Hitta ditt nya hem på Öbacka Strand och njut av kvällsdopp innan läggdags i den brusande älven. Här bor du storslaget med vy över Umeälven och bara 10 minuters promenad till city.

Att bo vid älven är en fröjd för dig som uppskattar ett lugnt och behagligt liv med naturen alldeles inpå knuten. Kliv ut på balkongen och hör den brusande älven som ligger i direkt blickfång. Känner du för en skön promenad eller joggingtur har du en svårslagen strandpromenad längs med vattnet. I grannskapet Öbacka Strand 6 finns lägenheter för alla smaker och behov. Från luftiga tvåor till treor i tre olika storlekar och några enstaka fyror på upp till hela 137 kvm. Flera lägenheter har dessutom utsikt åt minst två väderstreck som låter ljuset flöda in.

Senaste nytt

Den 19 juli meddelade Mark- och miljööverdomstolen sin slutgiltiga dom gällande bygglovet på Öbacka Strand 6. Domstolen fastställer Umeå kommuns beslut att bevilja bygglov och denna dom kan inte överklagas. Det innebär att vi efter en lång väntan äntligen är igång. De som bokat en lägenhet sen tidigare har förtur och i november säljstartar vi resten av hemmen. Anmäl ditt intresse för att vara först med att få information om när du kan boka en lägenhet.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
76
Storlek
62 - 93 m²
Våningar
10

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet