Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Öbacka Strand 6

Öbacka Strand 6

Välkommen på privat visning måndag 6 april

Under måndagen den 6 april finns möjlighet att komma på privat visning av Öbacka Strand. Kontakta säljaren Ewa på 070-998 98 33 för att boka in en visning.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

3 rum och strandpromenad

Hitta ditt nya hem på Öbacka Strand och njut av strandpromenader längs med vattnet. Här bor du storslaget med vy över den brusande Umeälven och bara 10 minuters promenad till city.

Att bo vid älven är en fröjd för dig som uppskattar ett lugnt och behagligt liv med naturen alldeles inpå knuten. Kliv ut på balkongen och hör den brusande älven som ligger i direkt blickfång. Känner du för en skön promenad eller joggingtur har du en svårslagen strandpromenad längs med vattnet. Här finns lägenheter för alla smaker och behov. Flera lägenheter har dessutom utsikt åt minst två väderstreck som låter ljuset flöda in.

Anmäl intresse och kontakta mäklarna för privat visning

Den 19 juli fastställde domstolen Umeå kommuns beslut att bevilja bygglov för Öbacka Strand 6. Det innebär att vi efter en lång väntan äntligen är igång med försäljningen av bostäderna. Om du är intresserad av en lägenhet i grannskapet kan du anmäla ditt intresse här på sidan för att få löpande information om grannskapet. Du kan även kontakta mäklarna direkt för en privat visning där du får mer information om grannskapet och kan kolla på en modell över huset.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
76
Antal rum
3
Storlek
88 - 93 m²
Pris
3 350 000 - 3 950 000 kr
Våningar
10
Inflytt från
Juni 2021

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet