Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Nyproduktion i Öbacka

Nyproducerade lägenheter

Det populära bostadsområdet Öbacka ligger direkt vid älvstranden öster om centrala Umeå, och tillhör stadsdelen Öst. Här blandas vackra grönområden stadspulsen och närhet till kommunikationer och centrum. I denna idyll har du nära till mycket samtidigt som du bor fint i nyproducerade lägenheter med utsikt över vattnet.

Med en lägenhet i Öbacka bor du granne med Norrlands universitetssjukhus samt Umeå universitet. Du har även gångavstånd till den nya järnvägsstationen Umeå Östra, perfekt om du pendlar till jobbet. Du har även gott om grönområden och parker nära din bostad, här finns exempelvis Kyrkparken och Residensparken bara 10 minuter bort. Du har även gång- och cykelvägar som sträcker sig längs älven och det är promenadavstånd till centrum.

En nyproducerad lägenhet i området Östra Umeå ger dig en bostadsrätt i ett relativt nytt bostadsområde, tidigare var det ett industriområde. Det ger dig fördelen med nya och smarta producerade lägenheter, som exempelvis är konstruerade så att det ska vara minimal påverkan och störning av trafiken och liknande som kan finnas i området, eftersom ett sjukhus ligger nära. Tycker man om att åka båt så finns det en småbåtshamn i närheten, perfekt för den som vill ha möjlighet att åka ut på älven i sin egen båt. 

Nyproduktion i Öbacka

Områden i Nyproduktion i Öbacka

Alla områden i Nyproduktion i Öbacka