Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Täby
Plats

Nyproduktion Täby

Beskrivning

Hitta din nyproduktion i Täby

Letar du efter ett nytt hem i Täby? Välkommen hit. Vi på Bonava skapar hem och levande bostadsområden i Täby, kommunen med närhet till både sjö och natur. All vår nyproduktion i Täby är framtagen med ett hållbart perspektiv där vi sätter både dig och ditt nya bostadsområde i fokus. Hitta ditt nya hem här.

Nyproduktion i Täby

Trygga nyproducerade bostäder i Täby

Att flytta in i ett hem som ingen tidigare bott i är en unik och kittlande känsla. Tänk att få vara den som firar den första julen, får den första kyssen och tar den första koppen kaffe i den färdiga bostaden. Spännande, eller hur? Sedan 1930-talet har vi på Bonava lagt grunden till många framtida hem, där du som boende lägger de sista bitarna. Bonavas inredningsexperter har tagit fram två grundstilar att välja mellan så du kan sätta din egen prägel på ditt hem. Men, viktigt att komma ihåg är att ett hem inte bara definieras av vårt val av köksluckor. Ett hem är en helhet där du ska trivas lika bra inom dina fyra väggar som i ditt nya bostadsområde.

Hitta bostaden för dig i Täby

I Täby är det viktigt att behålla och ta tillvara känslan av närheten till naturen. Många som bor här trivs med att kunna ta promenader i skogen, umgås i parkerna och på badplatserna eller bara njuta av några av områdets offentliga blomsterplanteringar. Vi på Bonava har god kunskap om området och ser till att vi bygger på ett sätt som inte stör den vackra känsla som finns här i Täby.

I våra bostäder i Täby bor du granne med härliga grönområden och vatten. Du har goda kommunikationer med bussar och Roslagsbanan som går igenom kommunen. Om du bor i ett hus eller en lägenhet i Täby finns det möjlighet till en aktiv fritid med ett rikt utbud av idrott och föreningsliv samt närhet till skolor och barnomsorg.

Nära shopping och natur 

Täby Centrum är en shoppinggalleria som har ungefär 200 butiker och restauranger, men det finns även tandläkare och doktor. Så här har du all närservice du kan behöva, på ett behagligt avstånd från bostaden. Vill du ta dig in till centrala Stockholm kan du ta Roslagsbanan till Tekniska högskolan, vilket tar ungefär 15 minuter. Vill du hellre ta bilen så åker du enkelt ut på E18 som tar dig in mot centrum.

En nyproducerad bostad i Täby ger dig närhet till havet och många aktiviteter, det finns ett stort utbud av skolor och aktiviteter för barn och ungdomar. Det finns också ett gäng utegym att besöka, samt grönområden. I Centralparken finns det även en tempererad utomhusbassäng, Norrskogsbadet, som håller öppet under sommarmånaderna. Vill du hellre bada i en sjö eller hav så finns det flera badplatser i kommunen. På vintern finns ett flertal längdskidspår som kommunen anordnar.

Tidigare nyproduktion i Täby

Vid Täby Torg skapade vi 39 nya moderna och ljusa lägenheter. Med sin vackra natur är Täby en perfekt utgångspunkt för utflykter och strövtåg. Rönninge är populärt bland barnfamiljerna. Här avnjuter du en kopp kaffe med våfflor i en gammaldags kaffestuga eller promenerar omkring bland getter, höns och hästar. Skogsberga Spelmansgård är värt ett besök, likaså Täby kyrka med sina berömda målningar. Konstrundor avnjuts med fördel på Karby gård.