Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 73 m², Lägenhet 51002

Beskrivning

Där livets pusselbitar passar ihop

Du vill ha nära till familjen, fritiden, jobbet och butikerna. Nu har du det. Du vill leva bra. Nu gör du det. Välkommen hem till din nya trea.

Det är många pusselbitar som ska ligga på plats för att livet ska vara bra. Med din nya lägenhet i Märtas Berså hoppas vi hjälpa dig med flera av dem: ytsmarta lösningar, avkopplande uteplats och inbjudande innergård är några av de saker som gör att du hittar hem.

Hall

Den välkomnande hallen kombinerar praktisk nytta med tilltalande estetik. Ett klinkrat entrégolv tar emot ytterskorna innan du går vidare till den mattlackade ekparketten som förenar hemmets övriga golvytor. Garderob och hatthylla är båda beredda att ta hand om dina ytterkläder och accessoarer. Intill finns ett städskåp som tar hand om det praktiska.

Sovrum 1

Direkt till vänster om entrén hittar du hemmets mindre sovrum med två garderober och stort fönster mot uteplatsen. Passar perfekt till exempel för tonåringen eller nattarbetaren som kommer hem lite senare och inte vill störa resten av familjen.

Sovrum 2

Ytterligare några steg in till vänster från hallen väntar det större sovrummet med plats för såväl dubbelsäng som sängbord. Två rymliga Elfa-garderober och ett linneskåp svarar bra på frågan vart alla plagg och pinaler ska ta vägen. Här har ni också direktutgång till er egen uteplats att avnjuta morgonkaffet på.

Kök

Det ska vara enkelt att laga mat, både till vardag och fest. Det ser ditt nya kök från Marbodal till med sin smarta och yteffektiva planlösning. Kyl, frys och glaskeramikhäll kommer från Electrolux precis som den inbyggda diskmaskinen. Är ni fler till bords än vanligt är det lätt att utöka sittplatserna ut mot vardagsrummet tack vare den öppna planlösningen.

Vardagsrum

I matplatsens direkta närhet välkomnar det generösa vardagsrummet vänner och familj – perfekt planerad sällskapsyta för alltifrån julgransplundring till mellokväll. Eller bara avkopplande fredagsmys såklart. Det stora fönsterpartiet längs med kortsidans vägg ser till att ljuset flödar fint in i rummet.

Uteplats

En varm sommarmorgon är du först att vakna. Från sovrummet smyger du då ut på er egna stora uteplats med morgontidning och en kopp kaffe. Här finns plats för utemöbler och egna växtprojekt. Några steg bort väntar den trivsamma innegården med mer odlingsmöjligheter och berså.

Badrum

När du flyttar in står allt nytt och väntar på att få invigas: badkaret från Svedbergs, komfortvärmen i golvet och handdukstorken. Tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux längtar efter att få börja spinna. Spegelskåpet vill fyllas av din skönhet. Här är det lätt att dröja sig kvar.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.