Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltrea med plats att umgås

Bjud hem nya och gamla vänner på gemensam matlagning i din nya trea i Märtas Berså. I det öppna rummet ges gott om plats för säsongens råvaror, grytor, karotter och matlagningsglada vänner.

I ditt nya vardagsrum finns plats för det stora middagsbordet, och under sommartid kan ni bära med er maten ut till gårdens berså för middag i det gröna. Frisk luft på hemmaplan ger vardagsrummets två balkonger. I din nya trea har du utöver kök och vardagsrum två sovrum, bra utplacerad förvaring och ett badrum med badkar och tvätthörna.

Hall och klädkammare

Kapphyllan för gästernas ytterkläder väntar på höger sida, och i garderoben som följer där kan de egna ytterkläderna gömmas undan. Några steg in finns dörren till klädkammaren åt vänster, och åt andra hållet öppnas hemmet upp.

Kök och vardagsrum

Ytan på sammantaget 30 kvadratmeter får in ljus och luft från två håll. Kylen och frysen ger en lätt avskärmning till köket samtidigt som de ger en möbleringsbar vägg åt vardagsrummet. Den öppna planlösningen bjuder in till sociala stunder och gemenskap där köksbestyr blir en självklar del av umgänget. Du har en förstärkt vägg där tv:n hänger stabilt och bra med plats för soffan och matbordet.

Balkong 1 och 2

Dina åtta kvadratmeter i utomhusmiljö är fördelade på två trivsamma balkonger som båda ligger med dörr från vardagsrummet. Den större balkongen med västerläge ordnar med kvällssol till sommarens middagar.

Badrum

Ditt praktiska och eleganta badrum är också hemmets tvättstuga. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren under en praktisk bänkskivorna. Både här och i köket är vitvarorna energieffektiva och stilrent utformade. Du har ett badkar för avkopplande stunder, en handdukstork och gott om förvaring.

Sovrum 1 och 2

Sovrummet ger utblickar åt två håll och ordentligt med förvaring i tre garderober. Här finns plats för den breda sängen på ekparketten, och fönsterbänken i polerad kalksten blir en trivsam bänk för växter och ljus. Du har ett mindre sovrum i andra änden av lägenheten, och på de sju kvadratmeterna kan du fixa ett trivsamt hemmakontor eller barnrum.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.