Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11203, 3 Rum, 70 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gaveltrea med plats att umgås

Bjud hem nya och gamla vänner på gemensam matlagning i din nya trea i Märtas Berså. I det öppna rummet ges gott om plats för säsongens råvaror, grytor, karotter och matlagningsglada vänner.

I ditt nya vardagsrum finns plats för det stora middagsbordet, och under sommartid kan ni bära med er maten ut till gårdens berså för middag i det gröna. Frisk luft på hemmaplan ger vardagsrummets två balkonger. I din nya trea har du utöver kök och vardagsrum två sovrum, bra utplacerad förvaring och ett badrum med badkar och tvätthörna.

Hall och klädkammare

Kapphyllan för gästernas ytterkläder väntar på höger sida, och i garderoben som följer där kan de egna ytterkläderna gömmas undan. Några steg in finns dörren till klädkammaren åt vänster, och åt andra hållet öppnas hemmet upp.

Kök och vardagsrum

Ytan på sammantaget 30 kvadratmeter får in ljus och luft från två håll. Kylen och frysen ger en lätt avskärmning till köket samtidigt som de ger en möbleringsbar vägg åt vardagsrummet. Den öppna planlösningen bjuder in till sociala stunder och gemenskap där köksbestyr blir en självklar del av umgänget. Du har en förstärkt vägg där tv:n hänger stabilt och bra med plats för soffan och matbordet.

Balkong 1 och 2

Dina åtta kvadratmeter i utomhusmiljö är fördelade på två trivsamma balkonger som båda ligger med dörr från vardagsrummet. Den större balkongen med västerläge ordnar med kvällssol till sommarens middagar.

Badrum

Ditt praktiska och eleganta badrum är också hemmets tvättstuga. Här finns tvättmaskinen och torktumlaren under en praktisk bänkskivorna. Både här och i köket är vitvarorna energieffektiva och stilrent utformade. Du har ett badkar för avkopplande stunder, en handdukstork och gott om förvaring.

Sovrum 1 och 2

Sovrummet ger utblickar åt två håll och ordentligt med förvaring i tre garderober. Här finns plats för den breda sängen på ekparketten, och fönsterbänken i polerad kalksten blir en trivsam bänk för växter och ljus. Du har ett mindre sovrum i andra änden av lägenheten, och på de sju kvadratmeterna kan du fixa ett trivsamt hemmakontor eller barnrum.

Hemfakta

Bostad
11203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Månadsavgift
3 853 kr
Pris per m²
60 000 kr
Pris
4 200 000 kr
Inflytt från
Januari 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter