Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Slutsålt

Märtas Berså i Sollentuna

Ett större hemma med lummig innergård

Ägandeform:
Bostadsrätt
Beskrivning

Ett större hemma med lummig innergård

Hitta hem till ett grannskap med berså, växthus och en extra övernattningslägenhet för gäster på besök. Njut av nyproduktionens alla fördelar – utan att behöva vänta.

I Märtas Berså får du ett boende utöver det vanliga. Här finns ljusa och fint planerade bostäder om 2-4 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats. På gården uppför vi både berså och gemensamt växthus för dig och dina grannar, med lummiga ytor som passar lika bra för stillhet som för umgänge. För långväga gäster finns en övernattningslägenhet och i gatuplan uppförs lokaler för spännande verksamheter. Grannskapet är inflyttningsklart redan idag. Välkommen hem till grannskapet Märtas Berså.

Hungrig, bad- eller shoppingsugen?

Här bor du mitt i den moderna staden med allt inom räckhåll. I Sollentuna Centrum hittar du ett bra urval av mode och inredning, flera restauranger och många butiker som du inte hittar någon annanstans. Är du sugen på uteliv hittar du löparspår och härliga badplatser vid Edsviken några minuter bort. För den skidbitne finns Väsjöbacken med flera nerfarter, mountainbikeleder och hoppbacke för både vinter- och sommarbruk.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.

Bostäder