Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Märtas Berså i Sollentuna

2 planerade visningar
Välplanerade bostäder i Märtas Berså, med växthus på innergården.

2 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från hösten 2020

Bo i Sollentuna centrum, omgiven av natur och vatten

Hungrig, bad- eller shoppingsugen? I Märtas Berså bor du nära citypuls, grönområden och vatten.

En egen berså för dig och grannarna med lummiga ytor som passar lika bra för stillhet som för umgänge. Här får du ett boende utöver det vanliga. Välkommen till Märtas Berså – ett stenkast från Sollentuna centrum.

Ny lägenhet med gemensam berså och övernattningslägenhet för dig och dina grannar intill natur och shopping

Allt fler vill flytta till Sollentuna och det är enkelt att förstå varför. Ditt hem är mitt i den moderna staden och allt finns inom räckhåll på dina egna villkor. Här finner du ett bra urval av till exempel mode, inredning, restaurangliv, teknik och flera butiker som du inte hittar någon annanstans. Vill du träna ute har du löparspår, badplatser, möjligheter till fiske, hoppbacke för vinter- och sommarbruk och mycket mer. Märtas Berså är vårt femte bostadskvarter längs med gatan och får den hittills lummigaste innergården med stor mysfaktor. Den inredda övernattningslägenheten gör det möjligt att erbjuda långväga gäster ett riktigt bekvämt boende när de hälsar på. Varmt välkommen till Märtas Berså.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 5
Antal bostäder
104 st
Pris
1 800 000 - 5 950 000 kr
Storlek
31 - 113 m²

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkning
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

85 st
butiker som grannar
15 min
till T-centralen med pendeln
2 st
badplatser i närheten