Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Märtas Berså i Sollentuna

Märtas Berså

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Bo i Sollentuna centrum, nära natur och vatten

Grannskap med berså, växthus och övernattningslägenhet.

I Märtas Berså får du ett boende utöver det vanliga. Här bygger vi ljusa och fint planerade bostäder om 1-5 rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats. På gården uppför vi både berså och gemensamt växthus för dig och dina grannar, med lummiga ytor som passar lika bra för stillhet som för umgänge. För långväga gäster finns en övernattningslägenhet och i gatuplan uppförs lokaler för spännande verksamheter. Grannskapet växter med nya våningar för varje vecka, och i mars planerar vi för att inviga vår första visningslägenhet.

Hungrig, bad- eller shoppingsugen?

I Märtas Berså bor du mitt i den moderna staden med allt inom räckhåll. I Sollentuna Centrum hittar du ett bra urval av mode och inredning, flera restauranger och många butiker som du inte hittar någon annanstans. Är du sugen på uteliv hittar du löparspår och härliga badplatser vid Edsviken några minuter bort. För den skidbitne finns Väsjöbacken med flera nerfarter, mountainbikeleder och hoppbacke för både vinter- och sommarbruk.

Märtas Berså är vårt femte bostadskvarter längs med gatan och grannskapet får den hittills lummigaste innergården med stor mysfaktor. Den inredda övernattningslägenheten gör det möjligt att erbjuda långväga gäster ett riktigt bekvämt boende när de hälsar på. Varmt välkommen till Märtas Berså!

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
104
Antal rum
1 - 5
Storlek
31 - 113 m²
Pris
2 050 000 - 5 950 000 kr
Våningar
7
Inflytt från
Augusti 2020

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Visningsbostad
Till salu
Bokad
Reserverad
Såld

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Fakta om närområdet

85 st
butiker som grannar
15 min
till T-centralen med pendeln
2 st
badplatser i närheten