Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum

Ny lägenhet, granne med Sollentuna Centrum där du sätter din prägel på hemmet. Energisnålt och modernt boende med närhet till naturområden.

Du får en ny lägenhet i Sollentuna med närhet till grönska och ett stort utbud. Lägenheterna är moderna, funktionella och energisnåla och du har aldrig långt till naturområden och motionsspår. Vid någon av de närliggande sjöarna finns flera olika stränder att välja mellan.

Området i siffror

85 butiker som granne
15 minuter med pendeln till T-centralen
2 badplatser i närheten

Shopping

Vill du shoppa har du det unika Sollentuna Centrum alldeles utanför dörren. 85 nya butiker med mode, heminredning, teknik, mat och delikatesser. Sollentuna Centrum är något utöver det vanliga med ett bra utbud av butiker som du inte hittar någon annanstans.

Natur och fritid

I Sollentuna finns det många möjligheter till aktivitet och rekreation. Här hittar du skidspår, skridskobanor och Väsjöbacken, en alpin skidanläggning med skidbackar för alla. Här finns också en hoppbacke för både vinter- och sommarbruk. Snart kommer också en ny ishall att stå klar.

Skolor och förskolor

Nära din lägenhet i Sollentuna finns många skolor. Vittraskolan ligger bara fem minuter från Sollentuna Station och har elever från förskoleklass upp till årskurs nio. Sofielundsskolan på Sollentunavägen är även den en F-9 skola.

Kommunikationer

Det är väldigt enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Tåget ligger nämligen på andra sidan av Sollentuna Centrum. Från Stockholms Central tar det cirka 15 minuter med pendeltåget till Sollentuna station, med bilen tar det runt tio minuter.

Sollentuna Centrum

Är du intresserad av det här området?

Få information om vi planerar ett nytt bostadsområde här. Få information inför säljstarter i området.

Så går det till att köpa nyproduktion

Fördelarna med nyproduktion är många. Våra nyproduktioner köper du alltid till fast pris och du får vara med och välja inredning efter dina behov och personliga smak. Läs mer

Att välja inredning, steg för steg

Att välja inredning är roligt men det kan också vara lite utmanande. Men oroa dig inte, vi finns med för att hjälpa och guida dig. Läs mer