Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Sollentuna Centrum

Nyproduktion i Sollentuna

Området

 • Enkelt att ta sig från Sollentuna

  Det är väldigt enkelt att ta sig till och från arbetet från Sollentuna. Tåget ligger nämligen på andra sidan Sollentuna Centrum. Från Stockholms Central tar det cirka 15 minuter med pendeltåget till Sollentuna station, med bilen tar det runt tio minuter.

 • Rekreation i Sollentuna

  I Sollentuna finns det många möjligheter till aktivitet och rekreation. Här hittar du skidspår, skridskobanor och Väsjöbacken, en alpin skidanläggning med skidbackar för alla. Här finns också en hoppbacke för både vinter- och sommarbruk. På Sollentunavallen finns friidrottshall, utomhusarena för friidrott, två fotbollsplaner, två ishallar, bandyplan, skatepark och pumptrackbana.

 • Många bra skolor för barnen

  I området finns många skolor. Vittraskolan ligger bara fem minuter från Sollentuna Station och har elever från förskoleklass upp till årskurs nio. Sofielundsskolan på Sollentunavägen är även den en F-9 skola.

 • Shopping

  I Sollentuna Centrum finns 85 nya butiker med mode, heminredning, teknik, mat och delikatesser. Själva centrum är något utöver det vanliga med speciell layout, fokus på design och ett vattenfall med lummig oas i mitten.