Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Sollentuna Centrum
Plats

Nyproduktion Sollentuna

Beskrivning

Hitta just din nyproduktion i Sollentuna

Välkommen hem till Sollentuna, nära promenader vid Edsviken, middagar vid Sollentuna centrum och pausen med varm choklad efter turen i naturreservatet i Södra Törnskogen. Med nyproduktion i Sollentuna lever du helt enkelt livet lite enklare. Vi har skapat trygga hem och levande platser sedan 1930-talet. I just Sollentuna har vi skapat nyproduktion på flera platser och vi ser fram emot många fler. Hitta just ditt drömhem i Sollentuna här.

Nyproduktion i Sollentuna

Köp tryggt i Sollentuna

För oss är trygghet A och O när det kommer till ditt bostadsköp i Sollentuna. Vi har skapat hem och levande platser i snart 90 år och under den tiden har vi etablerat flera försäkringar och trygghetsfrämjande åtgärder för att du ska känna dig trygg när du köper ditt hem. Här kan du läsa mer om trygghet kring ditt köp.

Men vi vet också att det allra viktigaste när du köper din bostad är att det känns som ett hem. Vi vet också att ett hem är mer än en plats med fyra väggar, ett golv och ett tak. Det är någonstans där du känner dig lugn och tillfreds, ett ställe där du kan koppla av efter en lång dag på jobbet och en plats där du kan vara dig själv. Genom att dessutom dela vissa gemensamma utrymmen så lär du känna dina grannar och ditt område, samtidigt som du sparar pengar och tid. Både praktiskt och tryggt med andra ord. Därför ser vi till att skapa nyproduktion i Sollentuna med odlingslådor, växthus, bilpooler och gemensamma ytor för umgänge såväl som rekreation och lugn. Med en bostad i Sollentuna lever du livet lite enklare. 

Vår tidigare nyproduktion i Sollentuna

Vi har skapat nyproduktion i Sollentuna vid ett flertal platser. Precis intill Sollentuna Centrum byggde vi 66 stycken bostäder i brf Lowe. Här bor nu små och stora familjer med Sollentuna centrum med butiker och service åt ena hållet och en lugn innergård åt det andra. I grannskapet brf Malla några meter bort byggde vi bostäder i Sollentuna med fokus på hållbarhet. Här finns väl isolerade fönster och väggar vilket ger en bra värmeåtervinning. Utanför porten finns grönska för friluftsliv och motion. Huset ger även plats åt lokaler samt garage i källaren. Gemensamt för alla våra bostäder i Sollentuna är just umgänge, hållbarhet och livskvalitet. 

 

Ditt nya hållbara hem

Sedan våra bostäder med nyproduktion i Sollentuna - Lowe och Malla - har vi börjat fokusera ännu mer på gemensamma ytor och miljövänligt tänkande. Din bostad i Sollentuna Centrum som byggs idag är Svanenmärkt eller byggd med största möjliga hänsyn till miljön. Din nyproduktion i Sollentuna kommer alltså att vara energisnål och byggd med smarta och hälsosamma materialval. Du kommer att ha en tyst och välventilerad innemiljö och leva i ett hem som håller länge. I våra bostäder i Sollentuna har vi även fokuserat på hållbarhet i innergården genom odlingslådor, ekologisk mångfald och cykelparkering, samt genom gemensamma och inbjudande platser.

Det bästa av två världar

Fördelen med en bostad i Sollentuna är helt klart närheten till allt. Tänk dig att du precis har flyttat in i din nyproduktion i Sollentuna och att det är helt knäpptyst när du smyger upp ur sängen. Du snör på dig springskorna och joggar ner till vattnet för ett styrkepass innan frukost. När det äntligen är dags för morgonkaffet kan du smita ner till det lokala bageriet för frukostbrödet. Därefter är det dags för shoppingen. I Sollentuna Centrum finns massor av butiker för klädälskaren, inredningsdiggaren och tekniknörden. Dagen avslutas bäst med ett glas på den lokala kvarterskrogen. Välkommen till din nya bostad i Sollentuna.

Nyproduktion i Sollentuna nära shopping

När du bor här kommer du snabbt att märka att Sollentuna centrum är en naturlig mötesplats i din omgivning. Som ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum bjuder byggnaden på massor av vackra miljöer och sittplatser. Du hittar allt från apotek, shopping och restauranger till bank, post, Systembolaget och ICA kvantum. Du har totalt cirka 115 butiker och 1500 parkeringsplatser till ditt förfogande. Skulle du tröttna på utbudet percis vid din bostad i Sollentuna har du Kista Galleria några kilometer bort. I området finns goda kommunikationer in till centrala delarna av Stockholm, på dryga kvarten tar du dig in med tåget till T-centralen.

Nära naturen med en bostad i Sollentuna

Med en bostad i Sollentuna har du alltid nära till naturen, med naturreservatet Södra Törnskogen runt knuten så här kan du bo och trivas länge. Utöver Södra Törnskogen finns det tre andra naturreservat att välja på så här bor med fördel du som gillar både att ha nära till naturen och alla dess aktiviteter samt nära in till city och stadspulsen. När den nyproduktion i Sollentuna som vi bygger just nu hittar du också Edsbergs Slott, ett populärt utflyktsmål. Här är det många kulturella aktiviteter som händer, så som teaterföreställningar, guidade turer om den historiska miljön, och konserter. Med sitt läge vid Edsviken är det nära till vattnet och det är väldigt fint att ströva omkring här. 

Just nu har vi ingen nyproduktion i Sollentuna, men du hittar all vår nyproduktion i Stockholm här.