Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Södertälje
Plats

Nyproduktion Södertälje

Beskrivning

Välj en nyproduktion i Södertälje

Är du ute efter nyproduktion i Södertälje, staden känd för sina kringlor? Vi på Bonava skapar hem och levande bostadsområden som står sig i framtiden. Ta del av alla våra bostäder i Södertälje nedan.

Nyproduktion i Södertälje

Valfrihet och trygghet med din bostad i Södertälje

Bonava skapar nya bostadsområden i Södertälje. Att få flytta in i ett hem ingen tidigare bott i är en unik händelse i livet. Med en nyproduktion får du möjlighet att klä in ditt boende så som du vill ha det. Du får välja mellan våra två grundstilar - Bonavas inredningskoordinatorer tagit fram och sätt den sista pricken över i:et på ditt nya boende. Vi har sedan 1930-talet skapat hem och levande platser runtom i Sverige. Vår långa erfarenhet av bostäder gör att du kan känna dig trygg när du köper din nyproduktion i Södertälje. Om du fortfarande känner dig osäker kan du läsa om trygghet kring ditt köp här.

Nyproduktion i Kringelstaden Södertälje

Södertälje kallas även för Kringelstaden. Detta då staden hade som tradition att för flera hundra år sedan sälja kringlor. På stadens gator gick kringelgummor omkring och sålde kringlor. Nu är kringelgummorna borta, men Södertäljes galleria heter Kringlan och att handla en kringla på ett kafé är aldrig fel.

Södertälje har alltid varit en levande stad och det är även det som gör den så spännande och intressant. Från Södertälje tar du dig enkelt in till Stockholm, vilket gör staden perfekt att bo i om du jobbar i Stockholm. I staden finner du även friluftsmuseet Torekällberget, Tom Tits Experiment och vattenlandet Sydpoolen. Självklart finns även gott om restauranger och barer där du kan umgås med nära och kära.

Smidiga kommunikationer nära din bostad i Södertälje

Södertälje centrum bjuder på kultur, shopping och nöjen. I Södertälje finns många förskolor och skolor samt ett bra föreningsliv med möjlighet till många olika aktiviteter. Nu kan du bo i en nyproduktion med Södertäljes bästa läge, granne med rådhuset, i moderna och miljömärkta lägenheter med grönskande innergårdar nära vatten och promenadstråk vid Södertälje kanal. Det tar 10 minuter att gå till Södertälje C med pendeltåg till bland annat Stockholm C.

Naturnära bostäder i Södertälje

En boende i Södertälje är perfekt för dig som inte vill bo i en storstad, men ändå nära till stadspulsen och andra delar av landet. Staden ligger väldigt fint belägen med nära till vattnet och till Mälaren, och det finns ett flertal gästhamnar ifall man vill ta båten och åka runt i Södertälje. Föredrar man att vara på land finns det flera badplatser, både vid hav och vid insjöar.

Att bo i Södertälje gör att du har mängder av aktiviteter att hitta på. Här har du Biologiska museet och Saltskog gård, som är en gård med anor från 1500-talet. Inne i centrum har du flera gallerior, bland annat Tegelhuset och Kringlan, som erbjuder ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer.