Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Södermalm
Plats

Nyproduktion Södermalm

Beskrivning

Hitta din nyproduktion på Södermalm

Letar du efter drömboendet på populära Södermalm? På Bonava vill vi gärna att dina drömmar ska gå i uppfyllelse genom någon av våra bostäder i stadsdelen. Pulserande, kulturrika Södermalm är en sann stockholmspärla som lockar allt från barnfamiljer till unga studenter såväl som pensionärer. Genom Bonava kan du hitta just ditt hem på Södermalm. Här skapar vi långsiktig nyproduktion på Södermalm. Hitta ditt nya hem.

Nyproduktion på Södermalm

Vi har länge skapat bostäder på Södermalm

Bonava har över 80 års erfarenhet av att skapa nyproduktion, och kvalitet och miljö ligger alltid i fokus när vi skapar nya hem för framtiden. På Södermalm skapar vi rum för gemenskap och levande bostadsområden för dig och din familj att växa i. I ett nyproducerat hem får du chansen att skapa din egen historia redan från början, och möjlighet att sätta din prägel på bostaden.

Bo på pulserande Södermalm

På Södermalm är tempot ofta högt med gott om barer, restauranger och klubbar. Men här finns även lugnare områden med parker och promenadstigar där du kan varva ner efter dagens slit. Här bor du med närhet till vattnet, centrala idrottsplatser och vackra grönområden trots att stadsdelen tillhör Stockholms absolut mest centrala delar.

Strosa runt på gator som huserat många av våra mest kända författare och kulturpersoner, spana ut på båtarna vid Slussen eller njut av kvällssolen i Vitabergsparken. Det finns många anledningar att älska Söder, och vi på Bonava hoppas att din framtida nyproduktion på Södermalm blir en av dem.

Historisk nypropduktion på Södermalm

En lägenhet på Södermalm, i hjärtat av Stockholm, är en bostad att trivas med länge. Här har du allt från grönskande parker, fina promenadstråk längs vattnet, utsikt över resten av Stockholm och ett stort utbud av mysiga restauranger och caféer. Här har du nära till allt och med cykelavstånd till resten av de centrala delarna av Stockholm.

Från Slussen i norr till Skanstull i söder bjuder på mängder av mysiga gator och vyer. Från Skinnarviksberget, 53 meter över havet, har du en utmärkt utsikt över Gamla Stan och Kungsholmen. Våra nyproducerade lägenheter ligger på historisk mark med anor ifrån förr. Redan på 1300-talet anlade man den första kyrkan här, men det var egentligen inte förens på 1500-talet som befolkningen började strömma in. De populäraste gatorna på Söder, och de som omnämns tidigast i historieböckerna, är Götgatan, Hornsgatan och Mariatorget.

Söder håller också fotbollsklubben Hammarby kär, även om de faktiskt spelar i Johanneshov. Medborgarplatsen samt Söderhallarna med dess restauranger, butiker och biografer räknas som stadsdelens centrum och du har bra med tunnelbaneförbindelser härifrån med både röd och grön linje som du kan ta dig vidare med till resten av Stockholm. Med en bostadsrätt på Södermalm har du nära till allt, och du når T-centralen på under 10 minuter.