Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Modern radhusidyll nära naturen

I ditt nya radhus väntar en bekväm vardag med energieffektiva lösningar. I det här välplanerade hemmet på 101 kvadratmeter, fördelat på två våningar, bor du modernt i ett familjevänligt och idylliskt grannskap. Samtidigt som du har pendlingsavstånd till Stockholm finns naturen med Mälaren och fina promenadstråk runt knuten.

I radhusidyllen trivs stora som små och barnen kan leka tillsammans i grannskapet. I ditt nya hem har du alla bekvämligheter du behöver för att underlätta vardagen. Du har ett funktionellt kök med diskmaskin och en praktisk tvättstuga. Det finns rum för hela familjen och i trädgården har du en egen uteplats.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en rymlig hall med uppvärmt klinkergolv. Skjutdörrsgarderoberna längst med ena långväggen ger dig gott om plats för hela familjens ytterkläder. Här har du också ett praktiskt städskåp för att lätt ta fram dammsugaren när det behövs.

Kök och vardagsrum

Köket på 13 kvadratmeter är modernt och stilrent med utrymme för ett matbord. Du har bra arbetsytor, rymliga skåp och lådor. I vardagsrummet på 18 kvadratmeter är det lätt att möblera och du rymmer också en matplats för festligare middagar. De stora fönsterpartierna och glasdörren mot trädgården skapar en öppen och ljus känsla i hemmet.

Badrum 1 och 2

Från entrén tar du dig till hemmets mindre badrum med toalett och dusch. På övervåningen finns hemmets större badrum. Vill du släppa vardagen för en stund kan du koppla av i ditt nya badkar. Båda badrummen har vita, helkaklade väggar och uppvärmt, mörkt golv klinker.

Tvättstuga

På bottenvåningen ligger tvättstugan som är utrustad med energieffektiv tvättmaskin och torktumlare. Här har du kaklade väggar och klinker på golvet. Du får plats med tvättkorgar och har en avlastningsbänk för att enkelt kunna sortera den rena tvätten.

Sovrum 1

På övervåningen ligger hemmets tre sovrum. Sovrum 1 är det största på 13 kvadratmeter och fönstret vetter mot husets baksida. Här finns en rymlig inbyggd skjutdörrsgarderob och gott om plats för en dubbelsäng. Skapa ett mysigt sovrum där du kan återhämta dig efter långa dagar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg med varandra. Sovrum 2 är elva kvadratmeter och har en inbyggd garderob med skjutdörrar. Sovrum 3 är på tio kvadratmeter och här finns en fristående garderob. Skapa kreativa rum med plats för lek och bus eller inred ett arbetsrum.

Uteplats

Från vardagsrummet tar du dig ut i trädgården och din stora altan. Möblera med en soffgrupp och växter för att skapa en uteplats som går att nyttja under stora delar av året. Se fram emot långa grillkvällar, utforska dina planteringsdrömmar och låt trädgården bli en lekfull plats för barnen.

Förråd

Mellan kök och vardagsrum, intill trappan, har du ett dolt förvaringsutrymme med gott om plats för extra förvaring. Du har ytterligare ett förråd i trädgården där du kan förvara säsongsmöbler, cyklar och verktyg.

Bilder
Området
  • Svanenmärkt hem

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus i Steninge Slottsby gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Vårt nya stilkoncept

    När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Du väljer bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

    Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie mars

Se hur solen faller över grannskapet ijuni.

Solstudie september

Se hur solen faller över grannskapet i september.

Husmodeller i Torparlyckan II

Huset på 101 kvadrat

Huset på 101 kvadrat är likt huset på 92 kvadrat men har något större ytor. Förvaringen är fördelad på ett lite annat sätt och trappan går åt andra hållet.

Läs mer

Huset på 121 kvadrat

Huset på 121 kvadrat har en trivsam entrévåning med gott om socialt utrymme, och den praktiska tvättstugan har en egen ingång på husets framsida.

Läs mer

Området i siffror

300 st

båtplatser i marinan

10 min

från Arlanda

45 mil

Upplandsled att vandra