Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Modern radhusidyll nära naturen

I ditt nya radhus väntar en bekväm vardag med energieffektiva lösningar. I det här välplanerade hemmet på 101 kvadratmeter, fördelat på två våningar, bor du modernt i ett familjevänligt och idylliskt grannskap. Samtidigt som du har pendlingsavstånd till Stockholm finns naturen med Mälaren och fina promenadstråk runt knuten.

I radhusidyllen trivs stora som små och barnen kan leka tillsammans i grannskapet. I ditt nya hem har du alla bekvämligheter du behöver för att underlätta vardagen. Du har ett funktionellt kök med diskmaskin och en praktisk tvättstuga. Det finns rum för hela familjen och i trädgården har du en egen uteplats.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en rymlig hall med uppvärmt klinkergolv. Skjutdörrsgarderoberna längst med ena långväggen ger dig gott om plats för hela familjens ytterkläder. Här har du också ett praktiskt städskåp för att lätt ta fram dammsugaren när det behövs.

Kök och vardagsrum

Köket på 13 kvadratmeter är modernt och stilrent med utrymme för ett matbord. Du har bra arbetsytor, rymliga skåp och lådor. I vardagsrummet på 18 kvadratmeter är det lätt att möblera och du rymmer också en matplats för festligare middagar. De stora fönsterpartierna och glasdörren mot trädgården skapar en öppen och ljus känsla i hemmet.

Badrum 1 och 2

Från entrén tar du dig till hemmets mindre badrum med toalett och dusch. På övervåningen finns hemmets större badrum. Vill du släppa vardagen för en stund kan du koppla av i ditt nya badkar. Båda badrummen har vita, helkaklade väggar och uppvärmt, mörkt golv klinker.

Tvättstuga

På bottenvåningen ligger tvättstugan som är utrustad med energieffektiv tvättmaskin och torktumlare. Här har du kaklade väggar och klinker på golvet. Du får plats med tvättkorgar och har en avlastningsbänk för att enkelt kunna sortera den rena tvätten.

Sovrum 1

På övervåningen ligger hemmets tre sovrum. Sovrum 1 är det största på 13 kvadratmeter och fönstret vetter mot husets baksida. Här finns en rymlig inbyggd skjutdörrsgarderob och gott om plats för en dubbelsäng. Skapa ett mysigt sovrum där du kan återhämta dig efter långa dagar.

Sovrum 2 och 3

Hemmets två mindre sovrum ligger vägg i vägg med varandra. Sovrum 2 är elva kvadratmeter och har en inbyggd garderob med skjutdörrar. Sovrum 3 är på tio kvadratmeter och här finns en fristående garderob. Skapa kreativa rum med plats för lek och bus eller inred ett arbetsrum.

Uteplats

Från vardagsrummet tar du dig ut i trädgården och din stora altan. Möblera med en soffgrupp och växter för att skapa en uteplats som går att nyttja under stora delar av året. Se fram emot långa grillkvällar, utforska dina planteringsdrömmar och låt trädgården bli en lekfull plats för barnen.

Förråd

Mellan kök och vardagsrum, intill trappan, har du ett dolt förvaringsutrymme med gott om plats för extra förvaring. Du har ytterligare ett förråd i trädgården där du kan förvara säsongsmöbler, cyklar och verktyg.

Fördelar med Torparlyckan II

 • Historisk slottsmiljö
 • Familjevänligt område
 • Nära naturreservat och Mälaren
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett enklare livspussel

  När allt i Steninge slottsby är klart kommer det att vara ett tryggt och levande område. Det är bland annat planerat för en grundskola med två parallellklasser, en idrottshall och ett vård- och omsorgsboende. Dessutom finns det redan nu en förskola i området. Tänk vad skönt att kunna promenera till lämning och hämtning?

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Mer inspiration