Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Detta hem är inflyttningsklart

Ingen väntetid – bara att flytta in!

Visning och kontakt

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Prissänkt

Nytt lägre pris

Missa inte chansen att bli en av grannarna i Torparlyckan II. Detta familjevänliga radhus har vi sänkt priset på, från 4 195 000 kr till 3 495 000 kr.

Beskrivning

Radhusidyll nära naturen

Inflyttningsklart. I ditt nya hem väntar en bekväm vardag med energieffektiva lösningar och en praktisk planlösning. I det välplanerade radhuset på 121 kvadratmeter har du två våningar och bor modernt i ett familjevänligt grannskap med bykänsla. Samtidigt är det beläget nära naturen med pendlingsavstånd till Stockholm.

Bo i ett radhus med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. På övervåningen har du tre sovrum där du kan inreda arbetsrum, barnrum och sovrum. Du har också ett stort allrum där du har möjlighet att sätta upp en vägg för att skapa ett till sovrum. I det moderna radhuset bor du bekvämt med egen trädgård och uteplats.

Entré och hall

När du kliver in i hallen kan du hänga av dig jackan och ställa skorna direkt till vänster. Här finns också en garderob med upphängningsmöjligheter för praktisk förvaring av ytterkläder. Entrén är rymlig och du har samma slitstarka klinkergolv i hallen som du också finner i badrum och tvättstuga.

Badrum

Hemmet har två badrum med vitt kakel och mörkt klinkergolv med värme. Till höger i entrén har du ett mindre badrum med toalett och dusch med glasväggar. Badrummet på övervåningen är större och här finns också ett badkar. Den tidlösa stilen gör att du kan sätta din egen prägel på inredningen.

Tvättstuga

På bottenvåningen har du en tvättstuga med ingång från köket och du har också en groventré ut mot gatan. Tvättstugan är välplanerad med en avlastningsbänk, tvättställ och energieffektiv tvättmaskin och torktumlare. Du har också ett praktiskt städskåp för dammsugare och alla städtillbehör.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen gör det möjligt för dig att vara social under matlagningen. De generösa fönsterpartierna släpper in ljus från två håll. Köket är modernt, rymligt och har diskmaskin. Vardagsrummet med sina 26 kvadratmeter ger dig gott om plats för en stor soffa. Matplatsen på 16 kvadratmeter rymmer matbord för både vardagsmiddagar och helgmiddagar.

Uteplats

Från vardagsrummet tar du dig ut till trädgården och din stora altan. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp eller trädgårdsmöbler efter eget tycke. Skapa en förlängning av vardagsrummet i trädgården där du kan umgås med familj och vänner.

Sovrum 1

Det här är hemmets största sovrum. Skapa en lugn och harmonisk miljö där du kan koppla av efter en lång dag. Du rymmer en dubbelsäng, har ljusinsläpp från två håll och har gott om klädförvaring i den inbyggda garderobsväggen med skjutdörrar.

Sovrum 2 och 3

Här har du två lika stora sovrum på åtta kvadratmeter vardera. Sovrum 2 ligger i riktning mot trädgården på baksidan och Sovrum 3 har fönster mot gatan. Inred ett lekfullt barnrum eller ett inspirerande rum för tonåringen. Kanske behöver du ett eget arbetsrum eller ett extra rum för gäster som kommer på besök?

Allrum

När du går upp för trappan till övervåningen möts du av ett luftigt allrum med många möjligheter. Skapa en plats för umgänge och familjens hobbys eller sätt upp en vägg för att få ytterligare ett sovrum.

Klädkammare

Familjens nya klädkammare når du via allrummet. Du har två garderober där du kan hänga upp kläder på galgar men också golvutrymme till att inreda och skapa ordning utefter dina behov.

Förråd

I trädgården har du ett förråd för extra förvaringsutrymme. Perfekt för trädgårdsmöbler, verktyg och de saker du inte använder året om.

Fördelar med Torparlyckan II

 • Historisk slottsmiljö
 • Familjevänligt område
 • Nära naturreservat och Mälaren
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett enklare livspussel

  När allt i Steninge slottsby är klart kommer det att vara ett tryggt och levande område. Det är bland annat planerat för en grundskola med två parallellklasser, en idrottshall och ett vård- och omsorgsboende. Dessutom finns det redan nu en förskola i området. Tänk vad skönt att kunna promenera till lämning och hämtning?

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Mer inspiration