Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Nu har vi sänkt priset

Priskampanj

Här finns hemmet för dig som vill ha mer. I grannskapet Aronia delar grannarna på ett växthus och en grill på gården. Nu har vi dessutom sänkt priset från 2 195 0000 kronor till 1 895 000 kronor.

Beskrivning

Priskampanj. Lätt att leva

Nytt sänkt pris. Det här hemmet finner du tre trappor upp ,ed fin utsikt över gården och här kan du se hur det grönskar på gården i det gemensamma växthuset och odlingarna, från sedum på miljöstationernas och cykelhusens tak. Vill du själv odla har du en rymlig balkong att så dina grödor på. Lägenheten finner du tre trappor upp och här kan du se hur det grönskar på gården i det gemensamma växthuset och odlingarna, från sedum på miljöstationernas och cykelhusens tak. Vill du själv odla har du en rymlig balkong att så dina grödor på.

Några föredrar att ta en tur på cykel eller gå i naturen, andra tycker om att strosa i butiker. I grannskapet Aronia behöver önskemålen inte krocka. Några minuter bort på cykel ligger Skärholmen centrum, ett av Sveriges största shoppingcenter. Runt hörnet finns möjlighet till friluftsliv, bad och löpslingor.

Hall

Kom in, hoppa ur skorna och känn dig som hemma. För det är du. Kräng av dig jackan och låt den slukas av dubbelgarderoben som fångar allt från sneakers till ridstövlar. Har du varit ute och lufsat i skogen intill kan kängorna få vila på det klinkrade entrégolvet som effektivt stoppar grus och smuts.

Badrum

Logga ut, checka in – i ditt fräscha badrum vill du vara för dig själv och koppla av. Badlakanet du sveper in dig i är varmt från handdukstorken och fötterna tackar för golvets komfortvärme. Det dämpade ljuset från infällda spotlights faller fint över ljus inredning och klinkrat golv. Den dagen du är redo att göra nytta väntar en kombinerad tvättmaskin och torktumlare på att assistera.

Kök

Att få flytta in i ett helt nytt hem är en speciell känsla. Här har ingen satt sina spår före dig. Den stilrena köksinredningen väntar på att få ta emot ditt älsklingsporslin och den nya energisnåla kylen och frysen står beredd att fyllas med godsaker. En rejäl arbetsbänk tar hand om middagsförberedelserna innan det är dags att låta maten möta glaskeramikhällen.

Vardags- och sovrum

Du har hallen i ryggen och tittar ut över ditt kombinerade vardags- och sovrum som integreras med kökshörnan och matplatsen. Den öppna planlösningen och den genomgående ekparketten gör att ytorna samspelar snyggt. Till vardags gillar du att ha en vikskärm som separerar din sovalkov från soffhörnan, men när du samlar vännerna ställs den lätt undan för att ge plats åt rymd och umgänge.

Balkong

Din balkong är bra på att rucka på gränsen mellan ute och inne. Hämta ro och inspiration genom att slå dig ner med favoritmagasinet eller fixa med dina egna örter du odlar. På hela elva kvadratmeter finns generöst med plats för utegrupp – bjud upp en granne på utemiddag om kvällen är ljum.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare