Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Här är det lätt att leva grönt

Vägen hem kantas av saftiga bär och pikanta kryddor som står fritt för dig och dina grannar att ta för er av när lusten faller på. I centrum av det gröna livet står föreningens gemensamma växthus.

Tack vare den öppna planlösningen blir det lätt att sätta en alldeles egen prägel på ditt nya hem. Din stora balkong blir en skön oas där du kan spendera varma sommardagar. När vädrets makter inte är på lika bra humör är vardagsrummet ett mysigt krypin att dra sig tillbaka till.

Hall och badrum

Strax innanför ytterdörren väntar praktisk och lättnåbar förvaring i form av en rymlig skjutdörrsgarderob. Golvet består av stilren klinkers som är lätt att göra rent när så krävs. Badrummet bjuder på komfortvärme i golvet och en kombimaskin som tar hand om din tvätt.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning som binder ihop köket med vardagsrummet blir det enkelt att umgås. Köket har fina arbetsytor och toppmoderna vitvaror, inklusive spis med glaskeramikhäll.

Balkong

Njut av lata sommardagar med vänner och familj på din fina balkong. Självklart finns här även rum för vackra blomster och olika odlingsprojekt.

Sovrum

Tryggt placerat i hörnet av lägenheten ligger ditt sovrum. Skjutdörrsgarderoben är en smart och snygg lösning för att förvara dina kläder.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare