Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Här är det lätt att leva grönt

Vägen hem kantas av saftiga bär och pikanta kryddor som står fritt för dig och dina grannar att ta för er av när lusten faller på. I centrum av det gröna livet står föreningens gemensamma växthus.

Tack vare den öppna planlösningen blir det lätt att sätta en alldeles egen prägel på ditt nya hem. Din stora balkong blir en skön oas där du kan spendera varma sommardagar. När vädrets makter inte är på lika bra humör är vardagsrummet ett mysigt krypin att dra sig tillbaka till.

Hall och badrum

Strax innanför ytterdörren väntar praktisk och lättnåbar förvaring i form av en rymlig skjutdörrsgarderob. Golvet består av stilren klinkers som är lätt att göra rent när så krävs. Badrummet bjuder på komfortvärme i golvet och en kombimaskin som tar hand om din tvätt.

Kök och vardagsrum

Med en öppen planlösning som binder ihop köket med vardagsrummet blir det enkelt att umgås. Köket har fina arbetsytor och toppmoderna vitvaror, inklusive spis med glaskeramikhäll.

Balkong

Njut av lata sommardagar med vänner och familj på din fina balkong. Självklart finns här även rum för vackra blomster och olika odlingsprojekt.

Sovrum

Tryggt placerat i hörnet av lägenheten ligger ditt sovrum. Skjutdörrsgarderoben är en smart och snygg lösning för att förvara dina kläder.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.