Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Nära service på hög nivå

Några minuter bort finns välsorterade ICA Nära för din vardagshandling. Har du fler saker på inköpslistan finns allt som behövs i Skärholmen centrum med närmare 90 butiker, ett 30-tal restauranger och fik.

När matinköpen är avklarade är det dags att bjuda till fest på din stora balkong – här finns plats att umgås. Skulle kvällen bli sval är det lätt att fortsätta inomhus då den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa sociala ytor att samla vännerna på.

Smart planerad hall

Kom in i ditt nya hem men lämna promenadspåren utanför. Ställ skorna på det helklinkrade golvet och häng upp jackan i din dubbelgarderob med platssparande skjutdörrar. Städskåpet har du precis intill om gårdsgruset skulle ha smugit med in.

Badrum

Här har arkitekten gjort det bästa av begränsad yta genom smart planering: allt du behöver finns med utan att ta onödigt utrymme från resten av ditt hem. På plats väntar en kombinerad tvättmaskin och torktumlare på att få ta hand om dina kläder. Klinkrat golv med komfortvärme och infällda spotlights bidrar till en vardagslyxig känsla.

Kök

Ditt nya kök har ljus färgsättning och vitvarorna som diskmaskin, glaskeramikhäll och ugn är energisnåla. Ibland är ni många till bords, ibland bara en och din matplats anpassar sig fint till situationen – möblera med ett bord med iläggsskivor så har du bekvämt rum för många.

Vardagsrum

Den öppna planlösningen tillsammans med den genomgående ekparketten gör att ytorna mellan kök och vardagsrum samspelar fint och skapar rymd. Du bor högst upp i din trappuppgång – det märks på hur ljuset flödar in i vardagsrummet, hjälpt också av tre stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren. Här möblerar du lätt för älsklingssoffan, fåtöljer och tv-möbel. Dags att slå dig ner och trivas.

Balkong

Från din balkong högst upp i huset kan du säga hej till grannen som passerar vid cykelhuset nedanför. Slå dig till eftermiddagsro i din behändiga loungesoffa efter att ha tillbringat en fin stund i det gemensamma växthuset. Din egen balkongodling får vänta – nu är det dags för en god bok.

Sovrum

Med Sätraskogens naturreservat alldeles runt knuten är ditt nya grannskap lugnt och harmoniskt – det känner du ända in i det rofyllda sovrummet. Här finns rum för enkelsäng och arbetsplats eller en dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring för favoritplaggen löser du lätt med hjälp av en generös dubbelgarderob.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.