Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Nära service på hög nivå

Några minuter bort finns välsorterade ICA Nära för din vardagshandling. Har du fler saker på inköpslistan finns allt som behövs i Skärholmen centrum med närmare 90 butiker, ett 30-tal restauranger och fik.

När matinköpen är avklarade är det dags att bjuda till fest på din stora balkong – här finns plats att umgås. Skulle kvällen bli sval är det lätt att fortsätta inomhus då den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa sociala ytor att samla vännerna på.

Smart planerad hall

Kom in i ditt nya hem men lämna promenadspåren utanför. Ställ skorna på det helklinkrade golvet och häng upp jackan i din dubbelgarderob med platssparande skjutdörrar. Städskåpet har du precis intill om gårdsgruset skulle ha smugit med in.

Badrum

Här har arkitekten gjort det bästa av begränsad yta genom smart planering: allt du behöver finns med utan att ta onödigt utrymme från resten av ditt hem. På plats väntar en kombinerad tvättmaskin och torktumlare på att få ta hand om dina kläder. Klinkrat golv med komfortvärme och infällda spotlights bidrar till en vardagslyxig känsla.

Kök

Ditt nya kök har ljus färgsättning och vitvarorna som diskmaskin, glaskeramikhäll och ugn är energisnåla. Ibland är ni många till bords, ibland bara en och din matplats anpassar sig fint till situationen – möblera med ett bord med iläggsskivor så har du bekvämt rum för många.

Vardagsrum

Den öppna planlösningen tillsammans med den genomgående ekparketten gör att ytorna mellan kök och vardagsrum samspelar fint och skapar rymd. Du bor högst upp i din trappuppgång – det märks på hur ljuset flödar in i vardagsrummet, hjälpt också av tre stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren. Här möblerar du lätt för älsklingssoffan, fåtöljer och tv-möbel. Dags att slå dig ner och trivas.

Balkong

Från din balkong högst upp i huset kan du säga hej till grannen som passerar vid cykelhuset nedanför. Slå dig till eftermiddagsro i din behändiga loungesoffa efter att ha tillbringat en fin stund i det gemensamma växthuset. Din egen balkongodling får vänta – nu är det dags för en god bok.

Sovrum

Med Sätraskogens naturreservat alldeles runt knuten är ditt nya grannskap lugnt och harmoniskt – det känner du ända in i det rofyllda sovrummet. Här finns rum för enkelsäng och arbetsplats eller en dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring för favoritplaggen löser du lätt med hjälp av en generös dubbelgarderob.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.