Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den miljövänliga trean med solig balkong

Denna trea ger dig det bästa av två världar: en välplanerad, charmig lägenhet och naturområden utanför dörren. Dessutom har du busshållplatsen utanför dörren och tunnelbanan på promenadavstånd.

Välkommen hem till ett miljövänligt boende med energisnåla vitvaror och ett gemensamt miljöhus. På gården hittar du ett växthus där du kan odla tillsammans med grannarna. Får du inte nog av natur är det bara att ge sig in i den intilliggande skogen eller ta en promenad till Mälarens strandkant.

Hall

I ditt nya hem möts du av en praktisk hall med mycket förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob. Intill dörren finns klinkerplattor som samlar upp smuts och grus.

Badrum

Lättskött vitt kakel och komfortvarma klinkerplattor pryder ditt nya badrum. Här finns också badkar samt energisnål tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Laga mat i ditt välutrustade, miljövänliga kök samtidigt som du umgås med vännerna som hänger i ditt mysiga vardagsrum. Här finns öppna, sociala ytor och plats för både soffgrupp och matbord.

Balkong

Tre trappor upp i huset ligger din generösa balkong som agerar mysig uteservering med många soltimmar under sommarhalvåret.

Sovrum 1

I sovrummet kan du dra dig undan under kvällens timmar och få en djup sömn i svala lakan. Kläder och skor vilar tryggt i din rymliga klädkammare.

Sovrum 2

Med två fönster har sovrum 2 ett generöst ljusinsläpp. Med sina nio kvadratmeter går rummet att inreda till arbetsrum, hobbyrum eller annat som faller dig i smaken.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare