Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

Friluftsliv eller häng med vänner

Lägenheten finner du två trappor upp. Här kan du vara en vara löparfantast eller gilla att hänga med vänner – för dig som väljer att bo i grannskapet Aronia finns det något som passar alla. Välkommen att möta närheten till både friluftsliv och skönt balkonghäng.

Sätraskogens naturreservat ligger ett stenkast bort från ditt nya hem och på din joggingtur har du hunnit passerat ängar, ekbackar och gammal granskog.

Hall

Väl hemma kränger du av dig de grusiga springskorna på det klinkrade hallgolvet som effektivt stoppar smutsen. Du öppnar skjutdörren till din dubbla hallgarderob och hänger upp träningsjackan.

Badrum

I badrummet väntar den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren på att ta hand om dina använda löparkläder. Du slänger in dem och tar en lång varm dusch för att belöna dig själv efter springturen. I taket lyser infällda spotlights och på det klinkrade golvet känner trötta fötter av den sköna komfortvärmen.

Balkong

Insvept i badrock går du ut på din stora balkong och njuter en stund av den kvarvarande eftermiddagsvärmen. Du sjunker ner i loungesoffan med ett stort glas bubbelvatten och känner hur lugnet landar. Kastar ett ömt öga på dina tomatplantor du så stolt drivit upp sedan inflyttningen. De har vuxit till sig rejält, nästan lika mycket som de som du och grannarna också odlar i det gemensamma växthuset på gården.

Kök

Magen börjar påminna om att det är dags att fylla på med energi och du går in i köket till höger och öppnar den energisnåla kylen för att se vad som bjuds. Både glaskeramikhällen och ugnen får en vilodag – det blir en smarrig kycklingsallad till middag. Insläppet från den glasade balkongdörren och fönstret vid matplatsen gör att dagsljuset fortfarande har fritt spelrum.

Vardagsrum

Kvällen har kommit, du slår dig ner i soffan och tittar ut över ditt hem. Slås av hur fint föränderligt det går att göra beroende på tillfälle. Till natten drar du för ett avskärmande draperi för sovalkoven och får en stilla vrå. På helgen samlar du lätt vännerna med mycket mingelutrymme tack vare den öppna planlösningen. Ljusa väggar och sammanhållen ekparkett binder ihop rumssambandet ytterligare. Ett hem att trivas i, helt enkelt.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare