Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Friluftsliv eller häng med vänner

Lägenheten finner du två trappor upp. Här kan du vara en vara löparfantast eller gilla att hänga med vänner – för dig som väljer att bo i grannskapet Aronia finns det något som passar alla. Välkommen att möta närheten till både friluftsliv och skönt balkonghäng.

Sätraskogens naturreservat ligger ett stenkast bort från ditt nya hem och på din joggingtur har du hunnit passerat ängar, ekbackar och gammal granskog.

Hall

Väl hemma kränger du av dig de grusiga springskorna på det klinkrade hallgolvet som effektivt stoppar smutsen. Du öppnar skjutdörren till din dubbla hallgarderob och hänger upp träningsjackan.

Badrum

I badrummet väntar den kombinerade tvättmaskinen och torktumlaren på att ta hand om dina använda löparkläder. Du slänger in dem och tar en lång varm dusch för att belöna dig själv efter springturen. I taket lyser infällda spotlights och på det klinkrade golvet känner trötta fötter av den sköna komfortvärmen.

Balkong

Insvept i badrock går du ut på din stora balkong och njuter en stund av den kvarvarande eftermiddagsvärmen. Du sjunker ner i loungesoffan med ett stort glas bubbelvatten och känner hur lugnet landar. Kastar ett ömt öga på dina tomatplantor du så stolt drivit upp sedan inflyttningen. De har vuxit till sig rejält, nästan lika mycket som de som du och grannarna också odlar i det gemensamma växthuset på gården.

Kök

Magen börjar påminna om att det är dags att fylla på med energi och du går in i köket till höger och öppnar den energisnåla kylen för att se vad som bjuds. Både glaskeramikhällen och ugnen får en vilodag – det blir en smarrig kycklingsallad till middag. Insläppet från den glasade balkongdörren och fönstret vid matplatsen gör att dagsljuset fortfarande har fritt spelrum.

Vardagsrum

Kvällen har kommit, du slår dig ner i soffan och tittar ut över ditt hem. Slås av hur fint föränderligt det går att göra beroende på tillfälle. Till natten drar du för ett avskärmande draperi för sovalkoven och får en stilla vrå. På helgen samlar du lätt vännerna med mycket mingelutrymme tack vare den öppna planlösningen. Ljusa väggar och sammanhållen ekparkett binder ihop rumssambandet ytterligare. Ett hem att trivas i, helt enkelt.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.