Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Välkommen att boka visning av Aronia.

Beskrivning

Grönska och gemenskap vid Sätraskogen

Gränsen mellan natur och bebyggelse blir flytande när du bor med Sätraskogens naturreservat runt knuten. Skogens grönska förlängs in på gården. Där dröjer den sig kvar även över vintermånaderna, tack vare föreningens gemensamma växthus.

När det är dags att fylla på matförrådet strosar du ner runt knuten till Ica Nära. Storhandla gör du lättast i det närliggande SKHLM, ett av Sveriges största köpcentrum – och vill du in till stadens ljus ligger Hornstull bara 13 minuter bort med tunnelbanan.

Hall och badrum

Efter en joggingtur i skogen är det tur att hallgolvet är täckt av lättstädat klinkers och att städskrubben ligger nära till hands inne i den stora hallgarderoben. Hoppa in och ta en välförtjänt dusch i ditt helkaklade badrum med komfortvärme i golvet innan det är dags att svänga ihop kvällens middag.

Kök

Med vitvaror i toppklass blir det både lätt och roligt att laga mat. Den flinka glaskeramikhällen är igång på ett nafs och kyl och frys rymmer råvaror för kulinariska krumbukter av alla de slag.

Vardagsrum

Den öppna planlösningen gör att du enkelt kan låta köket förlängas in i vardagsrummet eller vice versa. Här finns gott om utrymme att umgås.

Balkong

En av höjdpunkterna i ditt nya hem är balkongen. Här kan du odla kryddor och blomster, slappna av med en bok och njuta av sommarmånaderna i fulla drag.

Sovrum

I sovrummet får du plats med en ordentlig dubbelsäng utan problem, och den smidiga skjutdörrsgarderoben ger dig gott om utrymme till att förvara och organisera dina kläder.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.