Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Välkommen att boka visning av Aronia.

Beskrivning

Två trappor upp med balkong i nordväst

Äntligen hemma: öppna ytor, balkong med kvällssol och odlingsmöjligheter på gården. Den här tvåan i Aronia bjuder på smart planering och natur direkt utanför dörren.

I ditt nya hem är du nära natur och har goda kommunikationer till Stockholms city på en och samma gång. Ta en springtur vid Mälaren och handla mat på Ica Nära. När det är dags för att inreda finns Ikea i Kungens kurva nära till hands.

Entré och hall

I hallen möts du av praktisk klinker som sedan övergår i ekparkett. Till vänster har du en rymlig garderob med plats för ytterkläder och städtillbehör. Ljus kommer in från kökets fönster längre in i lägenheten.

Badrum

Ditt moderna badrum är helkaklat i vitt och har en dusch med glasvägg i ena hörnet. Här har du också en alldeles egen tvättstuga i miniformat med kombimaskin som är tillgänglig veckans alla dagar.

Kök och vardagsrum

Ditt moderna och miljösmarta kök har plats för både diskmaskin och matplats. Den öppna planlösningen och den genomgående ekparketten binder samman köket med vardagsrummet, där det finns gott om plats för umgänge och återhämtning.

Balkong

Njut av din alldeles egna uteservering som du når direkt från köket. På balkongen kan du slappna av i soffgruppen samtidigt som du lyssnar till fågelkvittret från skogen intill.

Sovrum

I ditt sovrum finns plats för både säng och eftertanke. Den stora skjutdörrsgarderoben till höger rymmer dina plagg, prylar och linne utan problem. Genom fönstret har du en lugnande utsikt mot den grönskande gården.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.