Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära trea med sol

Välkommen till din trea i hemtrevliga Aronia. Här njuter du av öppna ytor och soliga dagar på balkongen. Utanför porten finner du ett stort naturreservat.

Soltimmar. Öppna ytor. Mysig balkong. Stilrena material och energieffektiva vitvaror. Ditt nya hem i Aronia bjuder på det bästa. Med skog och vatten på gångavstånd är det här ett boende som passar för den som också vill njuta av livet utomhus.

Hall

Ställ av smutsiga skor på de praktiska klinkerplattorna, som sedan övergår i vacker ekparkett som löper genom hela lägenheten och skapar ett behagligt intryck. Direkt till vänster från dörren hittar du en skjutdörrsgarderob med plats för jackor, skor och städskåp.

Badrum

Stilrent och lättskött är ditt nya, helkaklade badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Nu är tvättstugetider äntligen ett minne blott.

Kök och vardagsrum

Njut av öppna, sociala ytor i ditt kombinerade kök och vardagsrum. Här flödar ljuset in när du lagar storkok i ditt moderna kök med diskmaskin och energisnåla vitvaror.

Balkong

Din rymliga balkong bjuder på utsikt och sol från morgon till kväll. Här kan du odla egen sallad och växter och bjuda på mysiga middagar med vännerna.

Sovrum 1

I ditt stora sovrum finns plats för dubbelsäng och annan möblering. Skor och kläder sorterar du snyggt i din generösa klädkammare.

Sovrum 2

Hobbyrum eller arbetsrum – i sovrum 2 kan du inreda efter stil och behov. Från de två fönstren blickar du ut över gröna vyer.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare