Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Smart lägenhet på första våningen

Smart lägenhet på första våningen. Ljusa materialval, smart planering, stilsäker inredning och genomtänkta grönskande gemensamma ytor. Det är få boenden som har allt, men Aronia ligger mycket bra till.

Även om du trivs bäst hemma i din nya lägenhet kan du behöva ta dig utanför din lugna vrå ibland. Då finns många olika alternativa kommunikationssätt nära: bussen stannar precis utanför, tunnelbanan når du genom en kort promenad och kör du bil kommer du snabbt upp på E4/E20.

Hall

I din nya välkomnande hall går smart tänk och snygg stil hand i hand. Grusiga skor möts av ett klinkrat och lättstädat entrégolv och en stor dubbelgarderob med skjutdörr hanterar galant förvaringen av dina ytterkläder, väskor och accessoarer. Vill du fräscha upp tar du enkelt fram dammsugaren från städskåpet runt hörnet.

Badrum

Stig in i det helkaklade badrummet och känn komfortvärmen från det klinkrade golvet. I taket lyser infällda spotlights upp den stilsäkra inredningen och badlakanen hänger prydligt på handdukstorken. I ditt nya hem behöver du inte springa upp och ner till tvättstugan – din egen kombinerade tvättmaskin och torktumlare sköter jobbet.

Kök

Om årstiden tillåter, njut av frukost i friska luften på din stora balkong. Är säsongen svalare finns det gott om rum vid din matplats där ett stort fönster ger vackert ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat med energismarta vitvaror och stilsäker, ljus inredning som skapar ett sammanhållet och lugnt intryck.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum går hand i hand – här är lätt att samla vännerna tack vare den öppna planlösningen. Den mattlackade ekparketten, väggarnas ljusa färgsättning och tre stora fönsterpartier bidrar till en luftig känsla. Vill du förändra rummet och skärma av sängplatsen framåt kvällen kan du möblera med en vikvägg och skapa en lugn vrå i alkoven.

Balkong

Ditt nya hem är 34 kvadratmeter inomhus – öppna balkongdörren och stig ut så möts du av ytterligare 11 kvm. Här finns gott om rum att äta middag, odla eget eller bara må bra i en loungesoffa. Passa på att vinka till grannen nedanför och kolla om det är dags för en tur till föreningens gemensamma växthus på gården.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.