Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

En grönskande vardag

Välkommen till ett hem där du får det bästa av alla världar. Här har du vatten och grönska runt knuten, samtidigt som stadspulsen aldrig är längre än en kvart bort.

I det gemensamma växthuset på gården kan dina gröna fingrar få fritt spelrum året om. Vill du hellre pröva odlingslyckan på egen hand så förvandlar du istället balkongen på nio kvadratmeter till din egen grönskande oas. Till Hornstull och stadens puls tar du dig med tunnelbanan på bara 13 minuter.

Hall och badrum

I ditt nya hem välkomnas du av en rymlig och trevlig hall med klinkergolv. Jackan hänger du av dig i skjutdörrsgarderoben till vänster. I anslutning till hallen hittar du också ett fräscht badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin, komfortvärme i golvet och handdukstork.

Kök

Solen letar sig in genom köksfönstret samtidigt som du hackar din egenodlade basilika till kvällens sallad. När det är dags att fräsa igång middagen är glaskeramikhällen med på noterna direkt. Disken efteråt? Den tar din energieffektiva diskmaskin hand om utan problem.

Vardagsrum

En öppen planlösning och generöst ljusinsläpp gör det både enkelt och roligt att variera möblemanget i hjärtat av ditt hem. Här finns många sätt att få plats med både soffhäng och middagsmys.

Sovrum

Skönhetssömnen kommer som ett brev på posten i ditt stilla sovrum, tryggt placerat i hörnet av lägenheten. I skjutdörrsgarderoben får du plats med både nytvättade lakan och kläder för en hel säsong.

Balkong

På sommarhalvåret blir balkongen ett extra vardagsrum och en plats för härligt häng med familj och vänner. Njut hela vägen in i september.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.