Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Välkommen att boka visning av Aronia.

Beskrivning

En grönskande vardag

Välkommen till ett hem där du får det bästa av alla världar. Här har du vatten och grönska runt knuten, samtidigt som stadspulsen aldrig är längre än en kvart bort.

I det gemensamma växthuset på gården kan dina gröna fingrar få fritt spelrum året om. Vill du hellre pröva odlingslyckan på egen hand så förvandlar du istället balkongen på nio kvadratmeter till din egen grönskande oas. Till Hornstull och stadens puls tar du dig med tunnelbanan på bara 13 minuter.

Hall och badrum

I ditt nya hem välkomnas du av en rymlig och trevlig hall med klinkergolv. Jackan hänger du av dig i skjutdörrsgarderoben till vänster. I anslutning till hallen hittar du också ett fräscht badrum med kombinerad tork- och tvättmaskin, komfortvärme i golvet och handdukstork.

Kök

Solen letar sig in genom köksfönstret samtidigt som du hackar din egenodlade basilika till kvällens sallad. När det är dags att fräsa igång middagen är glaskeramikhällen med på noterna direkt. Disken efteråt? Den tar din energieffektiva diskmaskin hand om utan problem.

Vardagsrum

En öppen planlösning och generöst ljusinsläpp gör det både enkelt och roligt att variera möblemanget i hjärtat av ditt hem. Här finns många sätt att få plats med både soffhäng och middagsmys.

Sovrum

Skönhetssömnen kommer som ett brev på posten i ditt stilla sovrum, tryggt placerat i hörnet av lägenheten. I skjutdörrsgarderoben får du plats med både nytvättade lakan och kläder för en hel säsong.

Balkong

På sommarhalvåret blir balkongen ett extra vardagsrum och en plats för härligt häng med familj och vänner. Njut hela vägen in i september.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.