Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

En ytsmart tvåa som ligger på en trappa med lummig utsikt

Lägenheten ligger en trappa upp. Den härliga balkongen får en grön utsikt mot den närliggande skogen och gemensamma gården. Härifrån tar det endast sju minuter med cykel till närmsta badplats.

Välkommen hem till din välplanerade och stilrena tvåa. Ytor för umgänge finns det gott om, och vill du vistas utomhus är det bara att använda balkongen eller hänga på den lummiga gården. Spritter det i de gröna fingrarna finns ett gemensamt växthus att utnyttja.

Entré och hall

Stäng dörren bakom dig, ställ skorna på det skyddande klinkergolvet och häng in kappan i skjutdörrsgarderoben. Äntligen är du hemma.

Badrum

Till höger i hallen hittar du dörren som leder in till ditt nya helkaklade badrum med eleganta detaljer. Här finns en snygg dusch med glasvägg och en kombimaskin som tar hand om din tvätt alla dagar i veckan.

Kök och vardagsrum

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger utrymme för personlig touch. Här kan du inreda efter eget tycke och smak. Ditt nya kök är utrustat med moderna vitvaror och lättskötta material. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffgrupp och bord för häng med vännerna.

Balkong

Din nya balkong är en naturlig förlängning av kök och vardagsrum. Här har du nio kvadratmeter för odling eller långa sommarmiddagar med vänner och familj.

Sovrum

Ditt sovrum är en plats där du kan vara ifred och återhämta dig efter långa dagar med måsten. Vila dig i svala lakan och låt den stora garderoben ta hand om kläder och skor. Genom sovrumsfönstret blickar du ned mot skogsdungen intill.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare