Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Det praktiska hemmet med stora ytor

Den här lägenheten ligger en trappa upp och här får du 76 kvadratmeter, som bjuder på öppna ytor och en solig balkong. Perfekt för den lilla familjen, eller för paret som önskar mer yta.

Njut av öppen planlösning och en rymlig balkong i denna trea med charm. Ta en springtur i den intilliggande skogen eller odla tillsammans med barnen i gårdens gemensamma växthus. I Aronia finns något för alla smaker.

Hall

Jacka, mössa och vantar ryms utan problem i den stora garderoben med skjutdörrar. Grus från skorna tar de praktiska klinkerplattorna vid dörren hand om.

Badrum

Ta ett långbad i ditt smålyxiga badkar och njut av de stilrena detaljerna i ditt helkaklade badrum. Släng sedan in tvätten i den praktiska tvättmaskinen, och torka lakanen i torktumlaren.

Kök och vardagsrum

Koppla av i ditt mysiga vardagsrum där ljuset strömmar in från två väderstreck. Ta några steg över till köksdelen där du lagar storkok till familjen med toppmoderna och energisnåla vitvaror.

Balkong

Bjud in vännerna på söndagsmiddag eller knåpa i odlingslådorna. På din nya balkong finns utrymme för det mesta.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum väntar stora ytor och en generös klädkammare på tre kvadratmeter. Från fönstret blickar du ner mot den mysiga gården.

Sovrum 2

I sovrum 2 finns plats för både våningssäng och lek för de aktiva barnen. Med fönster i två väderstreck får du dessutom ett generöst ljusinsläpp.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare