Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

50 nya kvadrat i Aronia

Lägenheten är belägen på entréplan. I det här hemmet har du en stor uteplats på 21 kvadrat och gott om förvaring i sovrummet. Bjud in till middag och umgås i vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Stig på.

På under en kvart hemifrån står du mitt i Hornstulls puls och på ett par minuter tar du dig till lugnet i Sätraskogens naturreservat. Åt andra hållet finns Skärholmen centrum med shopping, restauranger och caféer. Du har hittat ett bra centrum i tillvaron – varmt välkommen till Aronia.

Entré med maxad funktionalitet

Säkerhetsdörr, klinkrat entrégolv, stor dubbelgarderob med skjutdörr och integrerat städskåp – i hallen har arkitekten fått in det mesta på maximalt utnyttjad yta utan att det känns trångt. Direkt till höger väntar badrummet och rakt fram bjuder kök och vardagsrum in till samvaro. Välkommen hem.

Badrum

Från hallen kommer du till ditt helkaklade badrum som bjuder på allt du behöver utan att ta onödig yta från resten av hemmet. Här hittar du topputrustning för tvätten tillsammans med en praktisk arbetsbänk och njuter av praktisk duschhörna, handdukstork och komfortvärme i golvet.

Kök med god smak

Det ska vara lätt att laga mat och få bra resultat. Ditt nya kök hjälper dig en god bit på vägen med smart planering och energisnåla vitvaror av högsta kvalitet: kombinerad kyl och frys, diskmaskin och glaskeramikhäll med ugn. Den rejäla arbetsbänken löper från vägg till vägg och din matplats får ett fint ljusinsläpp tack vare fönstret mot uteplatsen alldeles intill.

Vardagsrum med ljus och luft

Från köket är det inte långt till vardagsrummet: planlösningen är öppen mellan rummen. Stora fönster och glasdörren till uteplatsen bidrar till det ljusa och luftiga intrycket. Här har du gott om utrymme att möblera både med soffa och fåtöljer och samla många vänner till fina kvällar. Ekparketten under dina fötter samlar intrycken och återkommer också i sovrummet.

Sovrum för lugn och ro

Om du samlar vännerna i vardagsrummet är det i sovrummet du stänger om dig och varvar ner. Här är kvadratmetrarna optimalt uttänkta och det är lätt att möblera för både större eller mindre säng. Väljer du det senare finns även plats för en arbetsvrå. Dina favoritkläder, accessoarer och andra kära pinaler stuvar du lätt undan i en dubbelgarderob som sväljer det mesta.

Uteplats

Sjunk ner i din loungesoffa med en god bok eller dyk ner i dina krukor med egna odlingar – din uteplats blir vad du gör den till. Samla vännerna kring något svalt att dricka på sommarkvällen eller bjud på en god middag i det gröna. På hela 21 kvadratmeter får många plats.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare