Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Lägenheten ligger på bottenplan med en lummig uteplats.

Lägenheten ligger på bottenplan med lummig uteplats att umågs på. Eleganta och lättskötta materialval. Välkommen hem till din nya tvåa i Aronia i Sätra.

Bjud vännerna på söndagsmiddag i ditt nya hem. Beroende på väder och humör kan ni välja mellan att umgås på uteplatsen eller i det ljusa vardagsrummet. Avsluta med en dessert med egenodlade bär från det gemensamma växthuset.

Entré och hall

I din hall möts du av en garderob med skjutdörrar som rymmer jackor och skor. Ta några steg till och du får en överblick över hela lägenheten.

Badrum

Till höger hittar du ditt nya badrum med komfortvarmt klinkergolv och vitkaklade väggar. Tvätten sköter du enkelt med den toppmoderna kombimaskinen.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum går in i varandra tack vare den öppna planlösningen och den vackra, genomgående ekparketten. Här lagar du mat i ditt moderna kök med energisnåla vitvaror. Du tar dig sedan över till vardagsrumsdelen där du slänger dig i soffan för ett seriemaraton med vännerna.

Uteplats

Från vardagsrummet och köket kommer du ut till din alldeles egna gröna oas – uteplatsen. Här finns gott om plats för både sittgrupp och odlingslådor.

Sovrum

Stäng dörren mot vardagsrummet och känn hur lugnet infinner sig. I ditt sovrum med vita väggar och ekparkett kan du slappna av. Kläder och skor finner sin plats i den stora skjutdörrsgarderoben till höger.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare