Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Grönskande idyll med inbjudande atmosfär

Bjud dina gäster på egenodlade grönsaker från växthuset eller byt några ord med grannarna vid er gemensamma grillplats. Här bor du i ett grönskande, naturnära område som uppmuntrar till umgänge med vänner, grannar och familj.

Välkommen till en rymlig fyra med plats för den stora familjen och för många gäster. Bostadens öppna planlösning och lummiga utsikt ger en hemtrevlig atmosfär och möjliggör gemenskap. Med kollektivtrafik på promenadavstånd från hemmet tar du dig smidigt till och från stadskärnan och i området har du både badplatser, naturreservat och förskolor.

Uteplats

Från ditt egna grönskande uterum har du nära till det gemensamma växthuset och lekplatsen på gården. Här kan du bjuda över grannarna på kaffe i eftermiddagssolen och njuta av utomhusmiddagar tillsammans med vänner under varma sommarkvällar.

Hall

I hallen kommer du hem till en luftig entré och lättskött klinkergolv. En garderob med skjutdörrar rymmer ytterkläder för både stora och små. Från entrén välkomnas du av ljuset som strömmar in från kök och vardagsrum.

Kök och vardagsrum

I det ljusa vardagsrummet finns gott om plats för både familj och vänner. Den öppna planlösningen mot köket gör det möjligt att prata med dina gäster i vardagsrummet samtidigt som du lagar mat. De toppmoderna och energisnåla vitvarorna är rymliga och underlättar såväl i vardagslivet som när du har många gäster.

Stora sovrummet

Här sover du gott i ett välplanerat sovrum med öppna ytor och plats för dubbelsäng. De stora garderoberna har smidiga skjutdörrar och rymmer såväl kläder som lakan.

Sovrum 2 och 3

Intill det stora sovrummet finns ytterligare två rum som går att forma så att de passar just dig – här finns plats för välkomnade gästrum, lekfulla barnrum eller kreativt arbetsrum. Och du som uppskattar förvaring kan njuta av att rummen erbjuder både garderobsutrymme och plats för extra byråer.

Badrum

I ditt helkaklade badrum kan du värma fötterna på det sköna klinkergolvet med komfortvärme eller tvätta och torktumla dina kläder precis när du vill. Här får du stilren elegans och praktiska ytor på samma gång.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare