Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31304, 1 Rum, 34 m²

Ett grannskap med spännande kontraster

Det är lätt att förälska sig i kontrasterna i ditt nya grannskap. Några minuter på cykel till Skärholmen centrum och lika nära till grönskande motionsspår och friska dopp i Mälaren.

Din balkong högst upp är din egen gröna oas. Här hamnar du ofta efter dagens slut, laddar om och varvar ner. Om vädret säger ok bjuder du över en vän på en enkel middag. Annars ses ni i Skärholmen centrum och trivs på någon av de många restaurangerna där.

Hall

Du kommer hem efter en heldag på jobbet inne i stan. Så skönt att det bara tar omkring 20 minuter att landa på hemmaplan och känna lugnet. Lås upp säkerhetsdörren och ställ skorna på det klinkrade golvet. Jackan åker in i din stora garderob med skjutdörrar, du funderar fascinerat på hur mycket som får plats därinne.

Kök

Du viker av vänster till kökets kombinerade och energisnåla kyl och frys, drar med handen över den praktiska arbetsbänken och sätter dig vid matplatsen. I ditt nya stilrena kök är det mer trivsel än trängsel och de eleganta köksluckorna i kombination med det ljusa stänkskyddet vid arbetsbänken ger ett stilrent intryck.

Balkong

Den sena eftermiddagen har fortfarande fin temperatur så du fortsätter ut på din balkong. Ovanför dig finns bara himmel. Du slår dig ner en stund i din nyinköpta loungesoffa och funderar på om det är läge för en kvällstur i Sätraskogens naturreservat intill. Just idag fastnar du ändå för att vara kvar och ta hand om dina egna odlingar – tomater, chili och gräslök som frodas fint.

Badrum

En del ork finns kvar efter arbetsdagen. Du bestämmer dig för att köra en omgång tvätt i kombimaskinen och slås av hur skönt det är att inte behöva springa upp och ner till en tvättstuga. Badrummet är yteffektivt och rymmer både kommod och snålspolande toalett.

Sov- och vardagsrum

Medan tvättmaskinen jobbar börjar dagen gå mot sitt slut. Ändå är det kombinerade vardags- och sovrummet fortfarande ljust tack vare de tre stora fönsterpartierna och den glasade balkongdörren som släpper in ljuset. Snart är det dags att krypa ner i den trivsamma sovalkovens säng men innan dess slår du dig ner i soffan och tittar ut över den öppna planlösningen. Du har kommit till ro. Välkommen till ditt nya boende.

Hemfakta

Bostad
31304
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Månadsavgift
2 646 kr
Pris per m²
51 471 kr
Pris
1 750 000 kr
Inflytt från
September 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY