Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ett grannskap med spännande kontraster

Det är lätt att förälska sig i kontrasterna i ditt nya grannskap. Några minuter på cykel till Skärholmen centrum och lika nära till grönskande motionsspår och friska dopp i Mälaren.

Din balkong högst upp är din egen gröna oas. Här hamnar du ofta efter dagens slut, laddar om och varvar ner. Om vädret säger ok bjuder du över en vän på en enkel middag. Annars ses ni i Skärholmen centrum och trivs på någon av de många restaurangerna där.

Hall

Du kommer hem efter en heldag på jobbet inne i stan. Så skönt att det bara tar omkring 20 minuter att landa på hemmaplan och känna lugnet. Lås upp säkerhetsdörren och ställ skorna på det klinkrade golvet. Jackan åker in i din stora garderob med skjutdörrar, du funderar fascinerat på hur mycket som får plats därinne.

Kök

Du viker av vänster till kökets kombinerade och energisnåla kyl och frys, drar med handen över den praktiska arbetsbänken och sätter dig vid matplatsen. I ditt nya stilrena kök är det mer trivsel än trängsel och de eleganta köksluckorna i kombination med det ljusa stänkskyddet vid arbetsbänken ger ett stilrent intryck.

Balkong

Den sena eftermiddagen har fortfarande fin temperatur så du fortsätter ut på din balkong. Ovanför dig finns bara himmel. Du slår dig ner en stund i din nyinköpta loungesoffa och funderar på om det är läge för en kvällstur i Sätraskogens naturreservat intill. Just idag fastnar du ändå för att vara kvar och ta hand om dina egna odlingar – tomater, chili och gräslök som frodas fint.

Badrum

En del ork finns kvar efter arbetsdagen. Du bestämmer dig för att köra en omgång tvätt i kombimaskinen och slås av hur skönt det är att inte behöva springa upp och ner till en tvättstuga. Badrummet är yteffektivt och rymmer både kommod och snålspolande toalett.

Sov- och vardagsrum

Medan tvättmaskinen jobbar börjar dagen gå mot sitt slut. Ändå är det kombinerade vardags- och sovrummet fortfarande ljust tack vare de tre stora fönsterpartierna och den glasade balkongdörren som släpper in ljuset. Snart är det dags att krypa ner i den trivsamma sovalkovens säng men innan dess slår du dig ner i soffan och tittar ut över den öppna planlösningen. Du har kommit till ro. Välkommen till ditt nya boende.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.