Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Valfrihet och variation i Aronia

Balans och valfrihet kännetecknar grannskapet Aronia. Utanför dörren finns stilla natur, samtidigt som tunnelbanan tar dig till Södermalm på bara 13 minuter. Skärholmen centrum ligger inom promenadavstånd.

Känn efter. Vill du påta runt bland plantorna i föreningens växthus? Eller känns det mer lockande att ta en tryffelburgare på Hornsgatan? Låt dagsformen avgöra. Välkommen till en lägenhet som ligger perfekt placerat för dig som söker en tillvaro präglad av valfrihet och variation.

Hall

Om du uppskattar goda förvaringsmöjligheter kommer du att stormtrivas här. I din nya hall ligger nämligen en rymlig skjutdörrsgarderob, perfekt placerad precis innanför ytterdörren. Hallgolvet består av stilren klinkers.

Kök

Med vitvaror som är energisnåla utan att tumma på effekten är ditt nya kök både klimatsmart och en fröjd att laga mat i. En öppen planlösning mot vardagsrummet ger en luftig och välkomnande känsla.

Vardagsrum

Vardagsrummet i ditt nya hem är öppet och inbjudande. Här kan du lätt skapa rum för både slappa kvällar framför tv:n och stimmiga middagar med vänner. Varma sommarkvällar flyttar middagen ut på balkongen.

Balkong

På din stora balkong kan du, utöver sommarmiddagar, också njuta av den strävsamma belöningen i att odla egna kryddor och blomster. Eller varför inte bara släppa allt vad jobb heter för en stund och slappa med en god bok?

Sovrum

När det är dags att runda av dagen är det skönt att stänga dörren om sig till ett sovrum som detta, där både dubbelsäng och bokhylla får plats utan problem. Bakom den västra väggens skjutdörrar döljer sig en stor garderob där du förvarar både favoritplaggen och nytvättade lakan.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.