Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Lättskött och praktisk med närhet till naturen

På tredje våningen finns plats för den lilla familjen, eller för dig som behöver lite extra yta. Området Aronia bjuder på skog, vatten och närhet till shopping.

Båthamn, ridskola och badplats. Shoppingcenter några kilometer bort. I Aronia finns något för alla smaker. På den lummiga gården finns en mindre lekplats och ett gemensamt växthus där plantorna gror året runt.

Hall

I din nya hall är skor, jackor och grus över hela golvet inget problem. Den stora skjutdörrsgarderoben till vänster rymmer det mesta, och klinkerplattorna vid dörren fångar upp smuts så att det inte tar sig in på den fina ekparketten.

Badrum

Låt tvättmaskin och torktumlare ta sig an tvätthögen som vuxit under veckan som gått. Tappa sedan upp ett varmt bad och njut av den stilrena inredningen i form av helkaklade väggar och lättskött klinkergolv med komfortvärme.

Kök och vardagsrum

I ditt stilrena och praktiska kök med energisnåla varor blir matlagningen en rolig familjeaktivitet. När tålamodet tryter är det bara att ta sig över till den öppna vardagsrumsdelen med plats för både lek och avkoppling.

Balkong

Ha söndagsmys i ert alldeles egna uterum, där solen tar sig in på eftermiddagen och kvällen.

Sovrum 1

Ta sovmorgon i ditt nya sovrum med plats för vila och återhämtning. Förvaringen löser sig själv i den gedigna klädkammaren på tre kvadratmeter.

Sovrum 2

Inred sovrum 2 efter barnens behov och önskemål. Här finns plats för våningssäng och skrivbord.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.