Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

31301, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Lättskött och praktisk med närhet till naturen

På tredje våningen finns plats för den lilla familjen, eller för dig som behöver lite extra yta. Området Aronia bjuder på skog, vatten och närhet till shopping.

Båthamn, ridskola och badplats. Shoppingcenter några kilometer bort. I Aronia finns något för alla smaker. På den lummiga gården finns en mindre lekplats och ett gemensamt växthus där plantorna gror året runt.

Hall

I din nya hall är skor, jackor och grus över hela golvet inget problem. Den stora skjutdörrsgarderoben till vänster rymmer det mesta, och klinkerplattorna vid dörren fångar upp smuts så att det inte tar sig in på den fina ekparketten.

Badrum

Låt tvättmaskin och torktumlare ta sig an tvätthögen som vuxit under veckan som gått. Tappa sedan upp ett varmt bad och njut av den stilrena inredningen i form av helkaklade väggar och lättskött klinkergolv med komfortvärme.

Kök och vardagsrum

I ditt stilrena och praktiska kök med energisnåla varor blir matlagningen en rolig familjeaktivitet. När tålamodet tryter är det bara att ta sig över till den öppna vardagsrumsdelen med plats för både lek och avkoppling.

Balkong

Ha söndagsmys i ert alldeles egna uterum, där solen tar sig in på eftermiddagen och kvällen.

Sovrum 1

Ta sovmorgon i ditt nya sovrum med plats för vila och återhämtning. Förvaringen löser sig själv i den gedigna klädkammaren på tre kvadratmeter.

Sovrum 2

Inred sovrum 2 efter barnens behov och önskemål. Här finns plats för våningssäng och skrivbord.

Hemfakta

Bostad
31301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
September 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY