Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Stillhet och växtkraft i vackra Sätra

I grannskapet Aronia lever du i nära symbios med naturen. Du bor strax intill stillheten i Sätras naturreservat och på din nya innergård kan du odla grödor i föreningens gemensamma växthus.

På din balkong finns utrymme till att odla kryddor och blomster i egen regi. Och när höstens första vindar gör det mindre behagligt att vistas utomhus är din lägenhet ett utmärkt krypin att dra dig tillbaka till. Nu kommer den torkade timjan och basilikan från solmånaderna väl till pass för mustiga, tålmodiga långkok i ditt sprillans nya kök.

Hall

Kliv på! Lämna arbetsveckan bakom dig och ställ ner matkassarna från din lokala Ica Nära-butik. Häng av dig ytterkläderna i din rymliga skjutdörrsgarderob, ta av dig skorna på ditt klinkersbeklädda hallgolv och slappna av.

Kök

Din glaskeramikhäll är guld värd, både när det vankas större middagssällskap och då du svänger ihop en enklare vardagsmåltid. Tack vare diskmaskinen behöver du inte snåla på porslinet oavsett antalet gäster.

Vardagsrum

Här väntar spännande val. Kanske vågar du dig på en social möblering med sittmöbler vända mot varandra? Eller blir det fullt filmfokus med projektorduk och surroundsystem? Oavsett vad du föredrar så finns här alla möjligheter att förverkliga din egen vision av det perfekta vardagsrummet.

Sovrum

I ditt sovrum finns inte bara utrymme nog till en rejäl säng. Här finns också en rymlig skjutdörrsgarderob som tar hand om en uppsjö av plagg utan problem.

Balkong

Närande värme från naturen väntar nära till hands. På din balkong finns plats för både dig och dina vänner att frodas i takt med blommorna.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.