Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stillhet och växtkraft i vackra Sätra

I grannskapet Aronia lever du i nära symbios med naturen. Du bor strax intill stillheten i Sätras naturreservat och på din nya innergård kan du odla grödor i föreningens gemensamma växthus.

På din balkong finns utrymme till att odla kryddor och blomster i egen regi. Och när höstens första vindar gör det mindre behagligt att vistas utomhus är din lägenhet ett utmärkt krypin att dra dig tillbaka till. Nu kommer den torkade timjan och basilikan från solmånaderna väl till pass för mustiga, tålmodiga långkok i ditt sprillans nya kök.

Hall

Kliv på! Lämna arbetsveckan bakom dig och ställ ner matkassarna från din lokala Ica Nära-butik. Häng av dig ytterkläderna i din rymliga skjutdörrsgarderob, ta av dig skorna på ditt klinkersbeklädda hallgolv och slappna av.

Kök

Din glaskeramikhäll är guld värd, både när det vankas större middagssällskap och då du svänger ihop en enklare vardagsmåltid. Tack vare diskmaskinen behöver du inte snåla på porslinet oavsett antalet gäster.

Vardagsrum

Här väntar spännande val. Kanske vågar du dig på en social möblering med sittmöbler vända mot varandra? Eller blir det fullt filmfokus med projektorduk och surroundsystem? Oavsett vad du föredrar så finns här alla möjligheter att förverkliga din egen vision av det perfekta vardagsrummet.

Sovrum

I ditt sovrum finns inte bara utrymme nog till en rejäl säng. Här finns också en rymlig skjutdörrsgarderob som tar hand om en uppsjö av plagg utan problem.

Balkong

Närande värme från naturen väntar nära till hands. På din balkong finns plats för både dig och dina vänner att frodas i takt med blommorna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.