Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära tvåa med kvällssol

Två trappor upp hittar du den här charmiga tvåan som bjuder på stilrena material och öppna ytor för umgänge. Runt hörnet finns naturreservat, vatten och ridskola.

Ängar, granskog, ekbackar och Mälaren. I Aronia bor du mitt i naturen samtidigt som du har tunnelbanan på behagligt avstånd. Promenera längs vattnet ända till Liljeholmen eller ta ett dopp vid Mälarhöjdsbadet – här går det inte att få nog av naturupplevelser.

Entré och hall

Ta emot vänner och familj i din nya hall med klinkergolv och ekparkett. Häng jackorna i den gedigna garderoben till vänster och ta ytterligare några steg och blicka in över kök och vardagsrum.

Badrum

Vita kakelväggar och härligt klinkergolv. Stilrena och lättskötta material. Ditt nya badrum inger en känsla av lugn och stillsamhet. Duschen är praktiskt inrymd i hörnet och den kombinerade tvätt- och torkmaskinen tar väl hand om din växande tvätthög.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen som binder ihop kök och vardagsrum ger en lättmöblerad yta för matlagning och umgänge. Vill du servera middagen utomhus när vädret tillåter är det bara att kliva ut på balkongen.

Balkong

Nio kvadratmeter balkongyta ger en naturlig förlängning av kök och vardagsrum. Inred efter tycke och smak – här finns plats för såväl utemöbler som odling.

Sovrum

I ditt sovrum kan du varva ner efter sociala aktiviteter. Här finns gott om plats för en större säng och i den rymliga garderoben får du enkelt ordning på kläder och skor.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.