Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Den naturnära tvåan med öppna ytor

Välkommen hem till ditt nya hem med balkong, öppna ytor, balkong och naturreservat runt knuten. Här får du lugn och ro, samtidigt som du har shopping och kollektivtrafik på nära avstånd.

Med skog, ängar och bad i närheten är det här boendet för dig som gärna ger dig ut i naturen. Är du sugen på omväxling är det bara att promenera till tunnelbanans röda linje som tar dig till Hornstull på mindre än en kvart. I närområdet finns också Skärholmen centrum.

Hall

Efter en utflykt i skogen kommer du hem och stänger ytterdörren bakom dig. Nu vill du njuta av hemmets lugna vrå. Ryggsäck och jacka åker in i skjutdörrsgarderoben och skorna får vila på klinkerplattorna vid dörren.

Kök och vardagsrum

Äntligen ett kök där du kan få utlopp för dina matlagningskonster. I den kombinerade kylen och frysen finns alla ingredienser till hands och på glaskeramikhällen slänger du ihop kvällens välsmakande middag. Efter måltiden hoppar du i din sköna soffgrupp och njuter av det generösa ljusinsläppet från två väderstreck.

Badrum

I badrummet tar du en svalkande dusch och gläder dig över glasväggen som hindrar vatten från att stänka ut i rummet. Mitt emot jobbar kombimaskinen med veckans tvätt. Väl färdig värmer du fötterna på det fina klinkergolvet med komfortvärme.

Balkong

Fortsätt att njuta av naturen ute på ditt alldeles egna uterum – balkongen. Här har du utsikt över skog och härlig himmel.

Sovrum

Avsluta dagen i det mysigaste rummet av dem alla, där du hittar lugn och ro i nytvättade lakan och samtidigt känner dig nöjd över hur mycket som får plats i din garderob som löper längs med ena väggen.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare