Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerad tvåa i gröna omgivningar

Ta en kvällstur vid Mälaren eller häng med vännerna på balkongen. I den här tvåan har du generösa sällskapsytor och storslagen natur direkt utanför dörren.

Ditt nya hem ligger intill stora skogsområden med fina vyer över Mälaren. Här kan du svalka sinnena vid Sätrabadet som endast ligger tio minuters cykelväg bort. I områdets gemensamma växthus finns det möjlighet att umgås med grannarna eller odla efter behag.

Entré och hall

Välkommen in, välkommen hem. I din nya hall finns praktiskt klinkergolv som övergår i en vacker ekparkett. Kläder och skor förvarar du i den gedigna skjutdörrsgarderoben.

Badrum

Koppla av i ditt moderna och lättskötta badrum, med vitkaklade väggar och komfortvarmt klinkergolv. Här är tvättstugetider ett minne blott – till din tjänst finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Inrymd i ena hörnet finns också en dusch med glasvägg som skyddar resten av rummet mot vattenstänk.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum smälter samman i en gemensam yta för umgänge med familj och vänner. Här lagar du måltider i det praktiska och stilrena köket med energisnåla vitvaror. När det är dags att koppla av är det bara att ta sig till vardagsrumsdelen, där ljuset kommer in från två väderstreck.

Balkong

Din rymliga balkong når du via köksdelen. Vill du ha det mer socialt är det bara att ta sig ner till gården där du kan umgås med grannarna eller utveckla din odlingsådra i det gemensamma växthuset.

Sovrum

I sovrummet finns plats för både säng och skrivbord. Den stora garderobsväggen löser förvaringen av allt från festklänningar till träningsväskor.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare