Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lyxig trea mitt i naturen

Välkommen hem till din nya lägenhet med lyxiga materialval och hög standard. Här bor du mitt i naturen, med en egen balkong och lummig skog utanför porten.

I omgivningarna kring ditt nya hem finns skog och terräng för ett fartfyllt liv. Vill du ta ett kvällsdopp efter jobbet är det bara att ta cykeln ner till Mälarens strandkant. Väl hemma väntar en välplanerad trea där inget är lämnat åt slumpen.

Hall

Jackor och skor ryms i den smarta skjutdörrsgarderoben till vänster, och lämnar plats åt hallmöbel och spegel. Rakt fram hittar du ditt nya badrum.

Badrum

Helkaklade väggar och klinkergolv ger ett stilfullt intryck i ditt badrum. Utöver en dusch med glasvägg finns också tvättmaskin och torktumlare, och en praktisk bänk att vika tvätten på.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum binds ihop till en enda enhet tack vare den genomgående ekparketten. Den rymliga vardagsrumsdelen får ett gediget ljusinsläpp från två stora fönster. Rummet förlängs också ut på den nio kvadratmeter stora balkongen. Köksdelen präglas av moderna material och miljövänliga vitvaror. Här är det enkelt att låta matlagningen bli en social aktivitet.

Balkong

Låt de gröna fingrarna gå loss i dina nyinköpta odlingslådor. Koppla sedan av i utesoffgruppen i hörnet. Din nya balkong är en oas för återhämtning.

Sovrum 1

I rummet du längtar efter vid dagens slut finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. I den lyxiga klädkammaren radar du upp dina välpolerade skor och sorterar skjortorna efter behag.

Sovrum 2

Sovrum eller hobbyrum? Hemmets andra sovrum går att anpassa efter tyckte och smak. Här finns också två fönster där du blickar ut över kvarterets lummiga gård.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare