Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31003, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Grönskande grannskap och gemenskap

Njut av att vara en stund i solen med grannarna på er grönskande utegård. Titta sedan in i ert gemensamma växthus – där spirar växtligheten som ni har drivit upp med samlade krafter och kunskap.

Du gillar att vara ute och röra dig i skogen. Då har du kommit rätt: alldeles runt hörnet väntar Sätraskogens naturreservat med motionsslingor, skidspår och badplatser. Du tycker om liv och rörelse. Då har du kommit lika rätt: en kort cykeltur bort väntar både Skärholmen centrum med shopping och Heron City med nöjen.

Hall

Stäng säkerhetsdörren bakom dig och låt arbetsdagen stanna kvar utanför. Du är hemma i din egen lugna vrå av världen. Ställ skorna på det klinkrade entrégolvet och häng av dig ryggsäcken i den stora dubbelgarderoben. Välkommen hem.

Uteplats

Dina sommarmorgnar brukar börja med en stund för dig själv på din egen uteplats. Bara du, din kaffekopp och lugnet i grönskan. Dina 21 kvadratmetrar ger dig generöst med plats att möblera med både matplats och loungegrupp – här vill du tillbringa så mycket tid som möjligt.

Kök

Dags att fortsätta dagen. Du ställer in yoghurten i den nya kylen och frukostporslinet i din energisnåla diskmaskin. Det är så skönt med nyproduktion: allt funkar, har så lite miljöpåverkan som möjligt och är designat för att passa den med stilsäker smak. Din matplats kan du planera efter egen smak. Vid fönsterväggen för finast ljusinsläpp eller mer centrerat i rummet för att kunna samla så många som möjligt till bords.

Vardagsrum

Det stora, lättmöblerade vardagsrummet är lägenhetens nav och den naturliga samlingsplatsen för vännerna. Här har du direktkontakt med matplats, kök och ditt sovrum. Den mattlackade ekparketten binder ihop alla golvytor för ett både smakfullt och lugnt intryck. Härifrån når du också uteplatsen.

Sovrum

Från vardagsrummet stiger du in i din egen lugna oas – sovrummet. Här får du ro att avsluta dagen och energi till en ny. Inga prylar behöver ligga framme och störa friden, det ser den stora skjutdörrsgarderoben till att ta hand om istället. Om du väljer att möblera med en enkelsäng får här till och med plats med en arbetshörna.

Badrum

I ditt sprillans nya badrum är det lätt att fastna – det kan ge dig spakänsla fast på hemmaplan. Här tar du hand om tvätten i en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att sedan vika det rena resultatet på en rejäl arbetsbänk. I taket lyser infällda spotlights och på klinkergolvet värmer komfortvärmen frusna fötter. Nappa åt dig ett badlakan från handdukstorken intill din fräscha dusch med glasvägg.

Hemfakta

Bostad
31003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
37 900 kr
Pris
1 895 000 kr
Inflytt från
September 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY