Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Grönskande grannskap och gemenskap

Njut av att vara en stund i solen med grannarna på er grönskande utegård. Titta sedan in i ert gemensamma växthus – där spirar växtligheten som ni har drivit upp med samlade krafter och kunskap.

Du gillar att vara ute och röra dig i skogen. Då har du kommit rätt: alldeles runt hörnet väntar Sätraskogens naturreservat med motionsslingor, skidspår och badplatser. Du tycker om liv och rörelse. Då har du kommit lika rätt: en kort cykeltur bort väntar både Skärholmen centrum med shopping och Heron City med nöjen.

Hall

Stäng säkerhetsdörren bakom dig och låt arbetsdagen stanna kvar utanför. Du är hemma i din egen lugna vrå av världen. Ställ skorna på det klinkrade entrégolvet och häng av dig ryggsäcken i den stora dubbelgarderoben. Välkommen hem.

Uteplats

Dina sommarmorgnar brukar börja med en stund för dig själv på din egen uteplats. Bara du, din kaffekopp och lugnet i grönskan. Dina 21 kvadratmetrar ger dig generöst med plats att möblera med både matplats och loungegrupp – här vill du tillbringa så mycket tid som möjligt.

Kök

Dags att fortsätta dagen. Du ställer in yoghurten i den nya kylen och frukostporslinet i din energisnåla diskmaskin. Det är så skönt med nyproduktion: allt funkar, har så lite miljöpåverkan som möjligt och är designat för att passa den med stilsäker smak. Din matplats kan du planera efter egen smak. Vid fönsterväggen för finast ljusinsläpp eller mer centrerat i rummet för att kunna samla så många som möjligt till bords.

Vardagsrum

Det stora, lättmöblerade vardagsrummet är lägenhetens nav och den naturliga samlingsplatsen för vännerna. Här har du direktkontakt med matplats, kök och ditt sovrum. Den mattlackade ekparketten binder ihop alla golvytor för ett både smakfullt och lugnt intryck. Härifrån når du också uteplatsen.

Sovrum

Från vardagsrummet stiger du in i din egen lugna oas – sovrummet. Här får du ro att avsluta dagen och energi till en ny. Inga prylar behöver ligga framme och störa friden, det ser den stora skjutdörrsgarderoben till att ta hand om istället. Om du väljer att möblera med en enkelsäng får här till och med plats med en arbetshörna.

Badrum

I ditt sprillans nya badrum är det lätt att fastna – det kan ge dig spakänsla fast på hemmaplan. Här tar du hand om tvätten i en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att sedan vika det rena resultatet på en rejäl arbetsbänk. I taket lyser infällda spotlights och på klinkergolvet värmer komfortvärmen frusna fötter. Nappa åt dig ett badlakan från handdukstorken intill din fräscha dusch med glasvägg.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare